Кои са най-силните предсказания на баба Ванга

22 май 2020 07:52   7 коментара   8309 прочита


Кои са най-силните предсказания на баба Ванга 

Думите на пророчицата винаги удрят право в сърцето, в най-тънките струни на душата 

Думите на баба Ванга винаги удрят право в сърцето, в най-тънките струни на душата - заради истинността си и искрената доброта, която струи от тях. Затова днес ви припомняме някои от най-силните ѝ предсказания, които с годините не са изгубили силата си, а напротив - станали са дори още по-актуални. "Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството. Друг има и двете, но пък няма здраве. Трети е здрав, но пък децата са му болни и т. н. Във всеки човек има и добро, и зло. 
Така е устроен светът...... Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден... " Всички предсказания: "За всеки човек идват периоди на трудности. 

Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото. " "Човек никога няма да спечели пари, ако не се занимава с подходяща работа. Той трябва първо да разбере какво най-много му харесва да прави, а не да робува на мода или нечии съвети. " "Не роптайте срещу страданието, което преживявате. Страданието е пречистващо средство, като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере. " "В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но нямат мляко да ги кърмят. Казват, защото били нервни. Не е това. Просто децата нямат нищо общо със своите майки, те само са дошли на света чрез тях. Нищо не получават децата от майките: нито мляко, нито топлина. Дават ги съвсем малки в детски ясли, вечер ги слагат да спят отделно, рядко виждат усмивката на майчиното лице. " "Майките са недоволни, че съпрузите им не ги почитат достатъчно. Съпрузите пък смятат, че са се оженили само защото е трябвало да минат по реда си. Възрастните са недоволни, че младите не ги уважават. Никой с никого не е близък. 

Хората вече се интересуват само от пари. Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо... " "Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява. " "Който краде, за здраве ще плаче. " "Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи. " "Не искайте много – не можете да му платите цената. " "Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. 

И после няма право на снизхождение! " "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати! " "Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди. "/blitz. bg 


Още за: Ванга   пророчества   Още от: Любопитно

Принтирай статия
7 коментара
22 Май 2020 10:29 | Селянин
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Македонска гюпка шарлатанка. Златната църна кокошка на ДС.


22 Май 2020 22:26 | ������.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДА ПУКНЕШ СЕЛЯНИНО,


23 Май 2020 10:00 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ТИ НЕ САМО СИ СЕЛЯНИН, ТИ СИ И БОКЛУК-КОМПЛЕКСИРАН.


23 Май 2020 10:00 | ������.
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ТИ НЕ САМО СИ СЕЛЯНИН, ТИ СИ И БОКЛУК-КОМПЛЕКСИРАН.


23 Май 2020 10:26 | Не сте прави!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Всеки има право на собствено мнение, собствено виждане. Не може всички да сме еднакви и да мислим и виждаме еднакво. Точно на това се крепи живота. Затова оставете всеки свободно да се изказва. Помислете колко религии има в света. Коя е истинската?


23 Май 2020 23:16 | ������.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОЗИ СЕЛЯК ХОДИЛ ЛИ Е НА РУПИТЕ ДА ВИДИ ВСЕКИ ДЕН ОТ ЦЯЛА БГ, КОЛКО КОЛИ ИДВАТ ЗА ИЗРАЗ НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЧЕ БАБА ВАНГА ИМ Е ПОМОГНАЛА, НО СЕЛЯКА Е КОМПЛЕКСИРАН,


24 Май 2020 20:16 | ������.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СЕЛЯКО, ДНЕС НА РУПИТЕ ИМАШЕ 300 КОЛИ ОТ ЦЯЛА БГ, И СЕЩАШ ЛИ СЕ ЗАЩО ИДВАТ ТАМ НА ЦЪРКВАТА НА БАБА ВАНГА, ТИ СИ ЕДНА ДОЛНА.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар