Кобрата най-после разкри къде е и отсече: Следвам знаците на... баба Ванга!

26 февруари 2020 12:43   4953 прочита


Не съм депортиран! Сам се телепортирах, обясни Кубрат Пулев

Българската звезда на свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев говори в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Кобрата направи включване по „Скайп“, като разговаряше в ефир, седейки на земята. Пулев, който очаква финализирането на преговорите за мач с Антъни Джошуа, коментира ситуацията с визата си за САЩ и съобщи мястото, на което се намира в момента. „Сега съм в Берлин. Тук се намирам.

Ванга е казала, че трябва да се следват знаците. За мен това е знак, че трябва да се подготвям в Европа, а не в Америка“, обяви Кубрат Пулев. „Винаги съм щастлив! Дори на летището в Чикаго бях усмихнат. Хората от граничната полиция дори поискаха да се снимаме. Бяха учтиви. Никакви други проблеми не е имало. Не знам какво значи депортиран. Бях телепортиран от самия себе си. Имаше някакъв проблем, който и американците не успяха да уточнят.“ „С тази виза, която е В1/В2, вече пет години влизам в Щатите. Моите адвокати казаха, че с тази бизнес-туристическа виза мога да играя мачове в Америка.

Още преди последния ми мач сме подали документи за работна виза, но нещата се бавят. Няма никакви рискове за бъдещите ми посещения в САЩ. Не се притеснявам, а чакам работната виза. Аз не съм казал, че отивам там да работя, а да тренирам и да се подготвям. Не знам защо се появи този проблем. Аз не виждам драма“, допълни Кобрата. „Гледах мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър в Щатите по телевизията, след това отидох на ресторант.

Фюри не беше по-добър, а просто Уайлдър не беше необходимото ниво. Каза, че костюмът, с който излязъл на ринга бил прекалено тежък и това повлияло. Ще има трети мач между тях през месец май. Затова пропада пъкления план на Еди Хърн да ме прескочи и да организира мач с Фюри или Уайлдър.

blitz.bg 


Още за: кобрата   знаци   Ванга   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар