Как да създадете свой Аквасорс онлайн магазин?

02 април 2023 12:49   2 коментара   3724 прочита


Харесвате добавките и суперхраните на Аквасорс и виждате реална полза от тях? Тъй като пазарувате редовно, искате да пазарувате с постоянна отстъпка? Имате достатъчно свободно време, за да стартирате свой бизнес проект с продуктите на Aquasource?

Как да стартирате своя Аквасорс онлайн магазин?

Аквасорс ви дава уникалната възможност да пазарувате с отстъпка от 30% - за себе си и близките си хора, но наред с това и да започнете свой бизнес. Като дистрибутор на Аквасорс вие имате правото да стартирате свой онлайн магазин, да разширите кръга си от клиенти и да печелите добри комисионни.

Първата стъпка е разбира се да си направите регистрация в Аквасорс, като следвате стъпките, описани в официалната страница за регистрация. Трябва да посочите своите данни и да заплатите еднократна такса от 99 лв. Още докато тече регистрацията, можете да осъществите и своята първа поръчка.

Регистрацията в Аквасорс ви дава и възможността да закупите Програма Лесно начало на специална цена. Още в самото начало можете да стартирате и своя Аквасорс онлайн магазин, без да имате продуктите в наличност.

Вашите клиенти могат да пазаруват от вас от всяка точка на света, което ви дава безкрайно много бизнес възможности. Важно е онлайн магазинът ви да отговаря на изискванията на компанията, които не са никак много. Екипът на Аквасорс ще ви съдейства със съвети и още полезна информация, така че да стартирате успешно новия си бизнес проект.

Разбира се, можете да продавате продуктите на Аквасорс, където пожелаете – в социалните мрежи, във форумите, в реалния живот. При всички положения обаче ще стигнете до най-голям брой хора, ако си направите онлайн магазин.

Потребителите се доверяват повече, когато пазаруват от онлайн магазин, а не от групи и страници във Фейсбук, например. Това ги улеснява значително и при редовното пазаруване. Могат лесно да разглеждат старите си поръчки, да поръчват с един клик и по този начин да пестят време.

Освен това, в онлайн магазина можете да предложите повече информация за всеки един продукт, наред с отзиви и коментари от клиенти. Ако самите вие използвате продуктите, което вероятно е така, можете да споделите личните си впечатления в блог категория. Това винаги се посреща добре от клиентите, а не е никак трудно да се направи.

Без съмнение социалните мрежи също могат да подпомогнат вашия Аквасорс онлайн магазин. Актуализирайте редовно представянето си там, като споделяте интересна информация за всеки един продукт, който предлагате.

Дори да имате известни резерви със стартирането на Аквасорс онлайн магазин като vodorasli.bg, добрата новина е, че това е марка, позната в цял свят. Обикновено вашите клиенти вече ще са запознати с продуктите, което значително ще ви улесни. Разбира се, ще имате и много нови клиенти, които тепърва откриват ползите от редовната употреба на добавките Aquasource.

Разгледайте останалите Аквасорс онлайн магазини и лесно ще се ориентирате как трябва да изглежда и вашия нов проект. Правилото е, че колкото повече вярна информация посочвате, толкова по-лесно ще спечелите доверието на своите клиенти.

Можете също така да започнете своята дистрибуторска дейност и само в социалните мрежи, докато натрупате известен опит. Да сте независим дистрибутор на Аквасорс е добра възможност както за допълнителен, така и за основен доход.


Още за: магазин   аквасорс   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
03 Април 2023 10:16 | Идиот
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какво ще получи Човек срещу дадените 99 лв.


03 Април 2023 20:02 | Ще получи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

едина студена аква!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар