Жената на Кирил Петков има ранчо за 1 милион

03 май 2022 06:53   3 коментара   3829 прочита


 

Имот за 1 милион лева с четири спални, две бани и двор от 10 акра в Канада чака всеки път премиершата Линда Петкова, когато иска да гостува у дома, научи „Уикенд”. Бащата на Линда – Джордж, вече живее сам в огромното ранчо, с което фамилията на съпругата на премиера разполага от далечната 1976 г.

Днес имотът е оценен за над 584 000 долара или милион български лева. Родителите на Линда и сестрите й - близначката й Шерил и Даяна, са отгледали и трите си дъщери в имота, а днес посрещат зетьове и внуци от „клановете” Уилсън и Лей, както сами се шегуват. След кончината на майката на Линда - Мардж, баща й Джордж намирал утеха в собствената си пивоварна, която притежава. И продължава да живее в огромното ранчо от 2922 квадрата, а дъщери и зетьове често го посещават. Не и Линда.

Съпругата на Кирил Петков неведнъж е разказвала, че вече сърцето й е в България и домът й е в родината на съпруга й, а често не вижда защо да пътува хиляди километри до родната Канада, след като може да покани сестрите си у нас. Шерил и децата й вече са били в София, а със сестра й Линда и Петков дори отскочили до Девин на СПА-почивка, но не пропуснали да посетят и мемориала на връх Шипка, както и да отседнат в Старосел, разказва близначката на Линда.

Заради огромното семейство на премиершата, която само от сестра си Шерил има трима племенника, съпругата на Петков не се вълнува от имота, който притежава татко й Джордж, като е оставила сестрите й да се занимават с грижите по имота в помощ на баща им. Даяна и Шерил със съпрузите си и децата са по-чести гости у баща си, а пандемията съвсем прекъснала връзките на Линда с близките й очи в очи, тъй като съпругата на Петков нямало как да пътува до родния дом. Семействата обаче имали традиция - да гостуват поне веднъж в годината абсолютно всички у дома на татко Джордж, за да види внуците си.

Hotarena.net


Още от: Любопитно

Принтирай статия
3 коментара
03 Май 2022 15:20 | До Струма
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Е и? Лизачи от Струма, що не пишете за къщата на Боко, Барселона?


03 Май 2022 19:43 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

премиершата не я вълнува този имот .защото утре трябва да пишете за новия които ще струва .10 000 000. а този ще го ползват сестрите и що пък толкоз ние ще плащаме. те това се нарича промияна но за премиершата и неините сестрички.


03 Май 2022 19:46 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

какъв сладуран е нашият премиер киро какво ли е обещал на голямото семеиство кои знае.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар