Жена , загубила паметта си след кома, се върна при семейството си след... 30 години 

29 декември 2020 06:24   1852 прочита

  
 

 
Невероятна история се случи с жителка на английския град Борнемут в графство Дорсет, която през 1991 г. отишла да почива в Кипър и изчезнала безследно. Жената успя да се събере със семейството си "само" три десетилетия по-късно, пише Independent. 

През цялото това време двете деца на Лий-Трейси Майли - Крейг и Кристина - търсеха майка си, но едва през октомври тази година успяха да разберат какво й се е случило и къде живее. 

Оказа се, че жената е претърпяла инцидент в Кипър, след инцидента е изпаднала в кома, а когато се опомнила, се оказало, че е загубила паметта си и е забравила, че има семейство. 

Окръжната полиция установила в хода на разследването, че Лий-Трейси (сега 54-годишна) се е върнала във Великобритания няколко години след инцидента и е живяла в Лондон през 2003 г., но след това следата й се е загубила. Запитвания били изпратени по целия свят и в крайна сметка се разбрало, че Майли се е преместила в САЩ през 2004 г. и се е установила в Аризона. Жената също се опитала да намери близките си, но без резултат. 

И накрая се случи! Семейството се събра отново. Въпреки това, поради огромното разстояние, децата все още могат да общуват с майка си само чрез интернет. Просто нямат пари за полета. Затова те създадоха страница за набиране на средства в социалните медии. 

Братът и сестрата са вечно благодарни на полицаите - както британските, така и техните американски колеги - за помощта при намирането на майка, за която не бяха чували от почти 30 години. Според Крейг „полицията в Дорсет е извършила отлично разследване“. 

Кристина призна пред репортери, че през годините на търсене вече е започнала да губи надежда някога да намери майка си. Тя казва, че е било много трудно да растеш без майка и е особено наясно с това сега, когато вече има четири свои деца. 

„Сега те имат баба, въпреки че все още не можем да се срещнем лично. Но ние не губим надежда”, каза британката. Glas bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар