Известна баскетболистка наръга с нож майка си и направи опит да се самоубие

28 юни 2016 10:16   1 коментар   5184 прочита


Известна баскетболистка направи опит да заколи собствената си майка и да се самоубие. Смиля Раденовик, на 49 години изпаднала внезапно в тежко състояние, грабнала нож и го забила няколко пъти в тялото на неподвижната си майка, а след това се наръгала в гърдите и ръката си. Трагедията предотвратил брат и, който пристигнал случайно да види сестра си и майка си. Случаят се разиграл в Старчевица до Баня Лука.

След като двете жени били спасени в хирургията на местната болница, баскетболистката, която е ставала европейски шампион с отбора на Единство, е настанена в психиатрична клиника. По курир.мк Иво Костов

 

1 коментар
28 Юни 2016 13:21 | с болка!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е за това тежко болните е добре да се евтаназират, защото съсипват близките си, целите си семейства, особено в страни, в които държавите са ги оставили единствено на грижите на близките им, и в България е така. И аз имам близък на легло от години, не че имам намерение да го убия, но вече го мразя, той е на път да ни унищожи, мъжа ми вече почина, а останалите сме с разклатени нерви и влошени взаимоотношения ...заради един напълно излишен и безпереспективен човек, който лежи от години като жив труп и ни побърква! Само който не е преживял такъв ад може да упрекне тази жена, посегнала на парализираната си майка и на себе си!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар