Ивет Григорова стана за смях с неграмотност (Вижте как се излага)

12 май 2016 09:30   2 коментара   5471 прочита


Ивет, майката на Луиза Григорова, втрещи с неграмотност. Очевидно собственичката на модна агенция Ивет Фешън е проспала часовете по българси език в училище, забеляза HotArena.

Красивата дама и дъщеря й бяха на гости на Гала в "На кафе", където трябваше писмено да отговарят на въпроси, задавани от водещата. И тук дойде моментът, в който модната шефка се издъни като за свтовно.

Майката на актрисата си няма на идея как се пишат елементарни думи, които са познати дори и на първолак. Тя най-невъзмутимо написа "тИнейджър", вместо правилното "тийнейджър".

С това обаче гафовете й не свършиха. На въпрос от коя почивка пази най-хубави спомени, Ивет написа "ТайланТ", а за капак блондинката изписа "благотоврителноС", без "Т"-то накрая.

Най-шокиращото е, че никой не си направи труда да я поправи и от екипа на предаването продължиха да си снимат най-невъзмутимо, сякаш е съвсем естествено една от популярните дами у нас да не знае елементарен правопис.

hotarena.net

2 коментара
12 Май 2016 10:02 | Водач на МПС
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Неграмотността е повсеместна. И се увеличава. Нали затова са реформите в образованието. И вероятно това искат новите ни "братя".


13 Май 2016 14:09 | Барни
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не се присмивайте, написали сте "благотоврителноС" !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар