Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

»нтересно! 3 мъжки имена, които никога не изневер€ват ...


15 юни 2018 09:37  1 коментар   5873 прочита»мето, което получаваш при раждането си, вли€е на характера и поведението ти. Ќека проверим дали името на един мъж може да е индикатор за в€рността му. ћъжете са различни: едни обичат да се занимават със спорт, други да ход€т на лов, трети са изц€ло погълнати от работата си. Ќо много жени са склонни да мисл€т, че всички представители на силни€ пол задължително изневер€ват на половинката си. ƒа, гол€ма част от мъжете са полигамни, но има и такива, които са изключение от правилото.

—ега ще ви разкажем за най-верните мъже, които никога не изневер€ват на половинките си.

¬ладимир

ћъжете с това име са много активни, целеустемени и склонни към различни авантюри. ѕри това ¬ладимир обикновено притежава безконфликтен характер, има много при€тели. ¬ладимир подхожда много внимателно към събеседниците си. ¬еднъж срещнал най-добрата жена, никога н€ма да реши да й изневери. “ой ще бъде много добра глава на семейството, пример за подражание и достоен мъж за съпругата си.

Ѕорис

ћного педантичен човек, който от най-ранна възраст се стреми към реализаци€. Ќикога не се притесн€ва от чуждото мнение и винаги взима важните решени€ самосто€телноЅорис е попул€рен сред жените, защото е харизматичен и уверен мъж. “ой се стреми да намери единствената жена, с ко€то да изгради дом и семейство.

√еорги

“ова е един силен и мъжествен човек. √еорги не обича да сподел€ личните си отношени€ с много хора, но с близките си е напълно открит и искрен. ¬инаги го приемат много добре, тъй като умее да се представи правилно. ј това му помага да има нужните връзки и полезни запознанства. √еорги е прекрасен семеен човек. »стина е, че може дълго да търси сво€та избраница, преди да й предложи сърцето си, защото иска да се ожени само веднъж. ѕоловинката му тр€бва да помни, че √еорги не търпи лъжите. » ако жената до него се държи достойно, той ще й стане предан мъж, който никога н€ма да помисли за друга. » ще бъде идеален баща.

© Actualno.com

ќще за: имена  характер  поведение ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

15 юни 2018 12:37 | ∆оро
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

√ати глупостта! Ќе съм спирал да кръшкам на жена си още от ден€ на сватбата. » в момента имам любовница. »мето ми е √еорги!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.