Ето я къщата, в която се крие семейството на Васил Божков 

25 септември 2020 07:43   2 коментара   9118 прочита


 
Изолиран пристан в добруджанския край са намерили близките на забегналия в Дубай олигарх Васил Божков, научи HotArena. Неговата снаха Ива Софиянска и внучетата му Васил и Мая се крият във вилата на нейния баща – бившия столичен кмет Стефан Софиянски, и все по-рядко обитават дома си в София. 

Дървената къща с голям собствен басейн се намира в закътаното село Поручик Чунчево. Софиянски е собственик на имота от години, а в последно време прекарва целите лета там, разказват местните. Вилата се намира насред гората, но в същото време изключително близко до морския бряг, само на 10 минути с кола от спокойните плажове на Шабла и Тюленово. Къщата е опасана с камери, които гарантират спокойствието на обитателите. 

Съседите нямали поглед над ставащото вътре, тъй като имотът разполага и с голям двор, а до вътрешността му се стигало през масивна дървена порта, съединена с двуметрова каменна ограда. Когато се отваряла, комшиите хвърлили по един поглед и често забелязвали, че в двора са паркирани скъпарски черни джипове, с каквито от години снахата на Божков разполага. 

На село Ива, известна с афинитета си към лукса, изобщо не скучаела. Обичала да се припича край басейна, а вечер цялото семейство, редом с внуците на Божков, както и най-новият член на семейството – кучето Батман сядали да хапнат на верандата. Зарзавата за салатите не купували, а берели от двора – лично произведен от Софиянски. 

Животът на село действал като терапия за Ива след личните и професионални перипетии, които я застигнаха. Преди месец снахата на Васил Божков обяви, че се е разделила с дългогодишните си работодатели в Нова телевизия. В момента е безработна и нямала никакви оферти да продължи рубриката си в конкурентна медия, пише „Ретро“ 

2 коментара
25 Септември 2020 12:09 | Дуди
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дайде да видим къде се крие Шиши? Или за шефа или добро или нищо?


25 Септември 2020 13:37 | Славчо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От кой се крият, като не ги търсят?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар