Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ƒъщер€та на »во  арамански пръска пачки във ‘ранци€


6 ноември 2019 10:21  1 коментар   6283 прочитаƒъщер€та на сочени€ за  ръстника на бг мафи€та »во  арамански – –алица пръска пачки по тузарски екскурзии във ‘ранци€.

—редната щерка на  арамански се фука с цветни кадри от Ќица ÷ените там са от н€колкостотин евро за нощувка и всичко в върхът на сладоледа – чисто, изр€дно, културно. √овори се, че –алица има предложение да работи като модел за от гол€ма модна марка в »тали€. «асега обаче т€ не издава дали е приела примамливото предложение.

ўерката на  арамански се поддържа във форма, заслабнала е и с€каш времето не й вли€е, пише „Ѕългари€ ƒнес”./hotarena.net/

ќще за: дъщер€  екскурзии  ‘ранци€ ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

6 ноември 2019 10:34 | сладурана е
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

пък и името и едно от любимите ми женски имена
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.