Дони направо плаши! 50 кг! На 53 години! Изглежда на 103! 

07 юли 2020 06:57   1 коментар   9734 прочита


 Всички отдават тоталната промяна във външния му вид на отказа от нормално хранене 
Дони доскоро стряскаше всички около себе си заради прекалено слабата си фигура. Няма как да е иначе, като едва връзва 50 килограма. 

Сега обаче истински шок предизвиква и лицето му. Бръчки, суха и увиснала кожа, все едно композиторът не е на 53 години, а на 103, споделя в. „Уикенд”. 

Всички отдават тоталната промяна във външния му вид на отказа от нормално хранене. От години половинката на Нети спазва специални хранителни режими и прилага мистични техники за извисяване на духа, които обаче тотално скапват физиката му. 

Той вече няма нищо общо с жизнения музикант, който всички обожавахме в миналото. Вече не се знае от колко време Дони не е вкусвал месо, не консумира никакво тесто, а за полуфабрикатите няма нужда и да споменаваме. Всеки ден композиторът извървя пеш по 10 – 15 километра от страх да не напълнее отново. 


Всичко това няма как да не се отрази върху най-големия орган в тялото му – кожата. Тя страда, убедиха се наскоро жители на столицата. 

Преди няколко дни Добрин Векилов, както е рожденното име на Дони, бил засечен от минувачи на популярен булевард в столицата. Всички първоначално се вглеждали в него, за да се уверят, че това е той, а след това бързо извръщали глава. Гледката била стряскаща – загубил всяка доза жизненост, композиторът крачил със зимни обувки и впити дънки в най-голямата жега. На врата му била неизменната броеница, орисана лично от Далай Лама, с която Векилов не се разделя нито за миг. 

Визията му наподобявала гротескна картина, коментират свидетели и се чудят дали наистина Дони не вижда на какво прилича отражението му в огледалото.  Флагман. бг 


Още за: Дони 50 кг   53 години   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
07 Юли 2020 16:25 | hm
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Като се е гаврил през годините с някои хора, как да изглежда...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар