Джон Малкович пристигна тайно в България

17 април 2024 12:06   3091 прочита


Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович отново пристигна в България, но този път тайно кацна у нас вчера по обяд. На ВИП терминала на летище София деецът бе посрещнат от екип на Народния театър „Иван Вазов“.

Екип на „Телеграф“ получи информация, че голямата звезда ще кацне у нас и успя да го заснемем точно при пристигането му.

Актьорът пристигна с един куфар и изглеждаше в радостно настроение, радвайки се на слънцето и на топлото време в София. Малкович отново демонстрира собствения си стил, заложил на бежов панталон, блуза и елек в малко по-тъмен нюанс, шалче в същата цветова гама и червени маратонки за акцент.

Джон Малкович пристигна тайно в България - 2

Джон Малкович пристигна тайно в България - 3

На летището той получи подаръчна торбичка от Народния театър „Иван Вазов“, но така и не стана ясно какво има в нея. По всяка вероятност са подаръци за пристигането на големия актьор.

"Пристигна у нас за актьорски кастинг, но на този етап не бихме искали да разкриваме и коментираме повече“, потвърдиха пред „Телеграф“ от екипа на Народния театър.

През февруари 2023 г. Джон Малкович бе у нас като актьор и игра спектакъла „В самотата на памуковите полета“ заедно с Ингеборга Дапкунайте. В края на юли същата година стана ясно, че той ще постави на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ провокативната пиеса на Бърнард Шоу "Оръжията и човекът", която по първоначален план трябва да бъде с премиера ноември тази година. По всяка вероятност именно постановката е наложила идването на Малкович у нас, за да избере актьорите, с които иска да работи тук./Fakti.bg

 


Още за: актьор   България   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар