Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

Cноудън: »звънземните са между нас, живе€т под зем€та!


11 февруари 2017 09:56  1 коментар   9272 прочитаѕравителството знаело за съществуването из още от ƒеветдесетте на минали€ век


≈дуард —ноудън разкри неверо€тната тайна, че вътре в «ем€та съществува друга цивилизаци€. “ези документи потвърждават, че извънземните са между нас и предишни€т служител на ÷–”, който разкри куп държавни тайни, съобщи и за новата сензаци€.

 акто се знае, —ноуден разкри над 15 000 австралийски, 58 000 английски и 1,7 милиона американски тайни документи.

“ой е обвинен за шпионаж, предателство и кражба, заради което изб€га в –уси€. —ега, когато се чувства по-сигурен, —ноуден об€ви нови информации, които според мнозина са невъзможни.

“ой твърди, че извънземните не само живе€т между нас под повърхността на планетата, но и властите зна€т за това още от деветдесетте години на минали€ век, пише в портала Edwardsnowden.com. "”чените обаче н€мат достъп до тези документи," пише той.

ѕревод: ЅЋ»÷

ќще за: ≈дуард —ноудън  тайна  цивилизаци€ ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

11 февруари 2017 18:15 | ха ,гол€ма новина
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

“ова от години не е новина за повечето чет€щи хора по света !»ма толкова много достъпна информаци€ в интернет дори...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.