Чудовищно престъпление: Изрод изнасилил пред възрастна жена трите й племенници, а тя... 

02 юли 2020 14:19   1 коментар   5149 прочита


 

Възрастна жена получила сърдечен удар, след като била принудена да гледа как нападател изнасилва брутално трите й племенници, пише „The Mirror”, цитирани от Нова ТВ. Мъжът влязъл в дома на семейството в Южна Африка с качулка на главата и заплашил жертвите си с пистолет. След това заключил в стаята на бабата трите сестри, които са на възраст 19, 22 и 25 години. После започнал да ги извежда една по една и ги изнасилвал пред очите на жената, която ги отглеждала. 

Тя паднала на земята и издъхнала на място. Според полицията причината за смъртта й е инфаркт, получен заради преживения шок. По тялото й нямало следи от насилие. Нападателят все още се издирва. Синът на починалата жена споделя, че трите изнасилени момичета са съсипани и призовава, ако е имало свидетели на жестокото посегателство, веднага да дадат показания. 

От началото на пандемията от коронавируса все повече жени в района стават жертва на изнасилвания и убийства, отчитат местните власти. 
 

1 коментар
02 Юли 2020 22:29 | White Lives Matter
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това е поредното изродско нападение на негър над бели жени. Защо никой не протестира, че негрите са фашисти и белите животи имат значение?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар