Брутално!Мъж отвлече студентка, изнасили я и я остави да умре в канавка  

18 май 2020 07:58   2 коментара   6209 прочита


 
В петък съдът в Любек, Германия, разгледа дело срещу 43-годишния Азиз, който отвлече, завърза и изнасили 21-годишната студентка Антония. Прокуратурата обвини мъжа в опит за убийство. 

На 11 октомври 2019 г. момичето и нейни приятели отишли на парти, което се провеждало за студенти от първи курс на университета в Любек. Там тя пила и танцувала с другите си колеги. Най-добрият приятел на Антония си тръгнал, момичето останало само, и от този момент нататък... спомените й се разпадат. Отначало дори не си спомнила как се е запознала с Азиз. 

Сега студентката частично си спомни какво се е случило с нея. Първо тя разказа за това в полицията, а след това и в съда. Нейната история отне повече от два часа: 

„Спомням си всичко на части. Например, когато се събудих в пътуващ микробус. После станах, започнах да крещя и да удрям стените отвътре, за да ме чуят. " По-късно момичето дошло на себе си близо до полето. 

„Това беше чиста борба за оцеляване, възприех го като война. Не разбрах веднага, че съм на косъм от смъртта. Крещях, всичко ме сърбеше. Аз лежах там, сякаш в гроб, в който всичко можеше да свърши“, спомня си сега студентката. Ръцете и краката й били вързани. Била покрита със синини, ожулвания, а лицето й било подуто, докато лежи в канавката. 

На 12 октомври, около седем сутринта, 62-годишен рибар пътувал към Балтийско море. След като излязал от автобана, той спрял отстрани на B206, за да се облекчи. И тогава... забелязал в храстите полуживата Антония. Мъжът се обадил на спасителите и полицията. 

Прокуратурата обвинява 43-годишния Азиз Г. в опит за убийство, той все още не е коментирал, пише bild. de. Съдът ще се произнесе в средата на юни. 

Превод: Glas. bg 

2 коментара
19 Май 2020 18:36 | ***
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е


19 Май 2020 18:37 | ***
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е, как да не иска човек тежки наказания за такива изроди! Жалко за хубавото дете!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар