Брутално! 30 души изнасилиха 16 годишно момиче

23 август 2020 07:16   1 коментар   8155 прочита


В десетки градове в Израел избухнаха протести, след като стана обществено достояние информацията, че 16-годишно момиче е било изнасилено от 30 души в хотелска стая в град Ейлат, като преди това е било умишлено упоено за целта. 

Случаят отключи огромна вълна от възмущение и гняв, а хората призоваха държавата да си влезе във функциите и да направи нещо по въпроса със сексуалните издевателства над жените в страната, които по думите им вече продължават твърде дълго. 

Момичето е разказало пред полицейските следователи, че един от участниците на следващия ден ѝ изпратил СМС, в който я попитал дали желае да види запис от снощния им "купон". Според разследващите обаче, ако е имало някакви записи, вероятно те вече са изтрити. 

От управата на хотела, където се е случило престъплението, поставиха под съмнения разказа на 16-годишната потърпевша, заявявайки, че все още не са открити никакви доказателства, че именно в техния хотел се е случило подобно нещо, пише novini. bg. 

Иначе голяма част от протестиращите в Израел носят транспаранти с надписи "Аз ти вярвам" и "Не си сама" и с тревога отбелязват пред местните медии, че жените в страната са със сериозно орязани социални права и че такива случаи като този не са рядкост, а много от жените, които са жертви на сексуално насилие, отказват да говорят по темата от страх. 

1 коментар
23 Август 2020 10:58 | !
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Кастрация и рязане на ръце да не могат да посегнат извергите повече!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар