Борисов публикува снимка с внуците и заяви: Играта ни върви!

17 април 2021 14:45   8 коментара   9639 прочита


Играта ни върви! Този коментар направи Бойко Борисов в своя фейсбук профил. Премиерът в оставка публикува няколко снимки с внуците си - Бойко и Иван. 

На тях се вижда как тримата играят футбол.

Борисов пък изглежда в добро настроение. Той излезе неочаквано в отпуск в четвъртък, след като бе дадено началото на 45-ия парламент, а президентът Румен Радев обяви, че в понеделник, на 19 април, започват консултациите с политическите сили за съставяне на ново правителство. 

Борисов входира оставката на правителството си, без да се явява в пленарната зала. Това се случи въпреки настояванията на партиите, предаде Novii.bg. Стигна се дори до скандал между ГЕРБ-СДС и останалите формации. В крайна сметка бе прието премиерът в оставка да дойде пред депутатите в сряда. Дали обаче Борисов ще се съгласи с гласуваното решение, все още остава неясно. 

По-вероятно е Борисов така и да не отиде в парламента, имайки се предвид реакциите на ГЕРБ-СДС, че единственото, което иска мнозинството, е да унижи премиера в оставка и да се заяжда. 

Като мотив за излизане в отпуск лидерът на ГЕРБ посочи, че трябва да подготви състава за нов кабинет, който ще предложи, когато получи мандат. Според неговите очаквания предложението няма да бъде прието и най-вероятно ще се наложи на "Има такъв народ" да съставят правителство. Борисов също така напомни, че новите формации в парламента трябва да си поемат отговорността и да не тупат топката, а да излязат със сериозни политически решения.


Още за: Борисов   внуци   мач   Още от: Любопитно

Принтирай статия
8 коментара
17 Април 2021 16:00 | Блазе му!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Така се кара отпуск за "затягане" на редиците в герб! Потънал в работа - НЯМА ВРЕМЕ за парламента!


17 Април 2021 16:01 | Дони
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Мутри сбогом, няма вече шкафчета и кюлчета...


17 Април 2021 22:47 | закон
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

за тия боклуци трябва съд


17 Април 2021 22:54 | закон
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

хората изнемогват за комунизма незнам каква репресия е имало ама при демокрацията народа се докара до просяшка тояга и сме на изчезване


17 Април 2021 22:55 | закон
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

тоя боклук снимки ми качва


18 Април 2021 00:20 | Играта върви
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На това дето му казват комунизъм, не беше никакъв комунизъм и въпреки това хората имаха къщи, спестявания в банките, някои повече, други по-малко, но имаха дом, работа и нормален живот. Престъпниците биваха наказвани, а работливите поощтрявани, но ние искахме кока кола, дънки и банани - ето ви сега има, но живот няма . Това дето му казват сега демокрация, това е геноцид, умишлено изтребление, но ако има Господ ще накаже виновните зад каквито стени от икони да се крият !!


18 Април 2021 11:58 | АЧО-ДУПНИЦА гиздова махал
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ВНУЦИ НА БОРИСОВ КАК ГИ ВЪЗПИТАВА-КАТО ПОРАСНАТ ДА КРАДЪТУ, УБИВАТ И ДА ЛЪЖАТ. ТОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ВНУЦИТЕ НА ПРЕСТЪПНИКЪ УБИЕЦ ЛЪЖЕЦ БОЙКО ПЕНДЕЛОВ БОРИСОВ


19 Април 2021 08:09 | един българин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

внуците на тоя идиот са тук и се снима играе с тях а заради тоя бай Ганя нашите се скитат по други държави немили не драги и можем да ги видим само през камера. Мутри вън! Съд ! Затвор!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар