Боливудска история от Пловдив! Ромски барон прибра новородено с хеликоптер и царска карета

16 септември 2020 05:43   5226 прочита


Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади. Навръх първия учебен ден обаче станахме свидетели на истинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобед новородения Асан Паша. Читатели на TrafficNews снимки на това култово събитие – за първи път хора от “Източен” виждат как хеликоптер каца на на стадион “Рома”, в близост до Преспите. 


Хеликоптерът е излетял от площадката на УМБАЛ “Св. Георги”, а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря. 

По всичко личи, че ромският барон може да си позволи вместо с автомобил, да превози бебето си от родилното до квартала с хеликоптер. А, след кацането му, шарена карета превози пасажерите към мястото, където ще се проведе празникът за посрещането на детето. И то какъв… 


Опънати шатри, богати софри с ядене и пиене на корем. Тази вечер пространството около кръстовището на улица “Ландос” и булевард Марица” ще гърми от музики и кючеци, а няколкометрови тонколони ще огласят тази част на Пловдив до зори. 

Бърза проверка на TrafficNews установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. 


Докато купонът е във вихъра си, институциите тепърва ще установяват законен ли е полетът. 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар