Бобовдолският славей Борис Дали се развежда

21 януари 2020 17:58   1 коментар   13839 прочита
сн. showblitz.bg
сн. showblitz.bg


сн. showblitz.bg

Голяма драма е настъпила в семейното гнезно на чалга звездата Борис Дали. Родният секссимвол и майката на децата му Лили са се разделили преди повече от месец, пише show.blitz.bg . Това показва и бърз преглед на инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи снимки с Борката, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка. “Който не те разбира когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш”, “Викам си: Край, няма да се нервирам.

И това е моментът, в който побеснявам”, “Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък”, “Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място”, са малка част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена.

Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитори по нощите с различни жени и да се възползва от славата си да си ляга с различни красавици.

За някои от похожденията му Лили знаеше и му вдигаше системни скандали. Все пак намираха общ език в името на двамата им синове. Канчето на Лили обаче е преляло и тя е сложила край на отношенията си с фолкпевеца, но преживява доста трудно тази раздяла.


Още за: Борис Дали   развод   жена   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
21 Януари 2020 19:21 | Мегре
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Лили, не тъгувай, ти си прекрасна млада дама! Отървала си се! Тия цялото семейство са прости хора с голямо самочувствие и страшно алчни за пари. За пари децата си ще продадат. Боре е като баща си Орлин и брат си Владе. Сега му свали 10 кожи при развода, защото ти движеше всичко докато Далито хойкаше! Всички в Бобов дол са на твоя страна / без Елза Величкова и Вела червената шапчица /. И не те съжаляваме, подкрепяме те!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар