Благоевградчанката Алекс Богданска: Не очаквах Дани да поиска развод, бях настроена за второ дете, счупих се, но знам и да губя, залепих се

21 септември 2022 23:23   1 коментар   2384 прочита
Александра Богданска Кадър: Нова тв
Александра Богданска Кадър: Нова тв


Александра Богданска Кадър: Нова тв

„Счупеният човек е най-цял, защото вече знае и да губи. Добавих още едно качество. Знам и да губя. Залепих се май. То личи там, където е пукнато, ама се закрепих”. Това заяви Александра Богданска пред Нова тв в първия си откровен разговор след развода с бившия си мъж Даниел Петканов.

„Не мога да лъжа и затова не го правя. Образът, който хората познават, е честен, искрен. Излъгах може би благородно, когато обявявахме развода. Иначе щяхме да събудим много коментари, които щяха да се отразят след това и на детето ни. Тогава казахме: „Решихме да се разделим”.

От думите й стана ясно, че всъщност обаче решението е било на тогавашния й съпруг Даниел Петканов. „Грешки нямам. Когато ми се случи нещо много кофти, си казвам: „Това беше, аз приключих, няма да мога да се изправя този път“. Когато мине, си казвам: „Това е било такава възможност“, да бръкна още по-надълбоко в душата си, да се срещна още по-близко със себе си”, сподели Богданска.

„Аз съм си мислила, че постъпвам като добър човек в някои ситуации спрямо хора, които съм обичала. Но ето, визирам Даниел в случая. А той е тотално различен човек. Ако мен ме мотивира някой да ме смачка, някой да ме натисне. Аз като съм му казвала: „Давай бе, давай, ще се справиш, можеш още“, той още повече се е затварял в себе си. Трябвало е обратното – „Страхотен си“. Обаче просто не съм тази жена, че да се изкривя така – като лъжа, това съм считала в този момент. И това го научих по лошия начин, като се разведох вече”, посочи моделката.

„Амбициозната жена може ли паралелно с успеха си да развие стабилно семейство и да го поддържа? Дали аз мога някога да донеса семеен уют? Нямам все още отговор на този въпрос и мисля, че в близко бъдеще ще имам. Малко ме побиват тръпки и ме плаши, но ако това е моята роля в този земен живот, да науча тези си уроци, защо трябва да се боря срещу природата? Ето това е срещата със себе си“, каза още Богданска.

„Близо три години изпитвах пълно щастие, когато имах семейство, човек до себе си и успешна кариера. Сега се уча как да се чувствам щастлива майка. През всички емоции минах, разпознах ги, преживях ги, приех ги. Сега съм приключенски настроена, с нестихващ дух. Аз съм г-ца Амбиция, имам много идеи”, каза моделката.

„Аз не очаквах Даниел да поиска развод. Бях настроена към това да работим за второ дете. И през ноември един ден той ми каза: „Не, аз не мога…“. Оттам последва болката, обидата. А всичко премина, когато отново се върнахме към нормален начин на комуникация. Зряло да говорим какво е довело до тази ситуация. Аз не мога да го направя вече по-добър мъж, ако го карам да стои до мен, затова го пускам на свобода. Даниел е любовта на живота ми. И ще продължа да го обичам, но по по-различен начин. Защото, опитвайки се да го намразя, какво правя? Защото 50% от него е Даниел”, обясни още тя.

„И двамата с Даниел сме много емоционални. Има хора, които са създадени за дълги маратони, и такива за спринтове. Е, ние бяхме на спринта естество и интензитет. Изпитахме всичко. Той е човекът, който най-много ме нарани, и човекът, който ми показа най-голямата любов. Изведнъж просто вече нямахме сила да тичаме и се разделихме”, сподели Богданска.

„Аз потънах. При мен щастието обича звук и светлина, прожектори, но си страдам тихо. Затварям се, разпадам се, чупя се на парчета… Идват близките ми, приятели, посъбират ме. И се изправям, и тогава вече гордо говоря за това през какво съм минала, защото това е опитът, който мога да споделя с хората”, обясни тя.

Моделката посочи още, че най-трудно й било да замълчи, когато й се искало да говори при раздялата. Оттогава досега не може да си върне гласа. „Все едно Господ каза: „Сега като не говореше, когато трябваше, ще мълчиш, когато искаш да говориш“.

„Косата ми опада. Не спя. Имах 2 месеца, в които спях по 3-4 часа на денонощие. Не бях на този свят. Не бях на себе си”, каза тя. „Няма връщане назад по начина, по който сме били с Даниел. Няма място и за нова любов в живота ми. Малко съм осакатена. Фокусирала съм се с мисия за любов. Ако дойде – живи и здрави, сигурно ще я позная, а може и да я подмина, но не го мисля”, обясни Богданска

По думите й стана ясно, че не би допуснала да загърби себе си в името на любовта. „Аз нямах проблем с него, той имаше с мен. И признахме, че имаме вина. Трябва да се загърби егото и когато това се случи, идва само хубаво. Това ни се случва в момента“, каза още тя.

„Ходя на психолог. Не се променям. Нямам самочувствие, че съм достатъчно от всичко. Аз съм човек с много ниска самооценка. Нямам самочувствие и това ме прави земна и естествена. Душата ми мисля, че ще се оправи. Има наченки. Доста пострада”, заключи моделката.

1 коментар
24 Септември 2022 07:52 | Loveth
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Казвам се Ловет Кумар и днес се чувствам толкова щастлива, защото съм част от тези, които са щастливи заради помощта, която д-р Санго оказва за мен, за да си върна съпруга си. Омъжена съм от 6 години и беше толкова ужасно, защото съпругът ми ми изневери и искаше развод. Но когато срещнах д-р Санго в интернет, който беше публикуван от толкова много хора, реших да се свържа с него, обясних му ситуацията си, след това потърсих помощ, но за моя най-голяма изненада той ми каза, че ще ми помогне случай, защото няма проблем без решение. той ми каза какво да правя, какво направих, той работи за мен и съпругът ми се върна при мен след 2 дни, както обеща и ще прекараме тази ваканция заедно. Тук празнувам, защото съпругът ми се прибра и съм много щастлива от брака си и какво страхотно празненство. Ще продължа да свидетелствам онлайн, защото Dr. Sango наистина е помощник, когото Бог е изпратил, за да помогне на всички нас. Защо не се свържете с Dr. Sango сега, ако сте изправени пред предизвикателств
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар