Бербатов вдигна лют СКАНДАЛ с крясъци на Елена в центъра на София! Двамата смаяха минувачите, тя дори се разплака

29 август 2019 10:33   5 коментара   8628 прочита


Футболната звезда Димитър Бербатов и красивата му жена Елена Щилянова спретнаха грандиозен скандал в центъра на София, узна HotArena.

Пред смаяните погледи на десетки майки и татковци с малки деца те не спряха да се карат на висок глас посред бял ден в Докторската градина, седнали на пейка на една от централните алеи на парка.

И докато Елена говореше тихо, така че да запази в тайна какъв е поводът за семейната разправия, то Бербо крещеше, като не спираше да ръкомаха, така че всички минувачи да се обръщат към тях, писа „Галерия“.

Дегизиран с големи слънчеви очила, прославеният футболист си мислеше, че ще остане анонимен и никой няма да го разпознае, но уви, повечето хора се обръщаха и с любопитство надаваха ухо на свадата.

Майки възмутено цъкаха с език от грубото отношение на Бербо към Елена и недоумяваха защо не пренесат семейния скандал в дома си, а се разправят пред сащисаните погледи на всички.

Хубавата Елена бе видимо наранена и разстроена, защото бършеше сълзите си с ръка изпод слънчевите си очила, а гласът й трепереше. Бербатов обаче продължаваше да й говори на висок глас, вместо да я прегърне и успокои. На поляната през тях пък си играеха дъщерите им Дея и Елиа, но залисани в игри с другите деца, те не обръщаха внимание на родителите си.

Футболистът, половинката му и техните наследнички често могат да бъдат забелязани на разходка в Докторската градина, защото Бербо си купи луксозен апартамент на „Оборище“ и е съсед на примата Лили Иванова. Наблизо е и офисът на фондацията му. Двамата с Елена често сядат в кафенетата и заведенията наоколо, но за първи път стават свидетели на подобен скандал.

5 коментара
29 Август 2019 11:08 | тъпачка
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Елена трябваше да го напусне много отдавна тоя непрокопсаник и простак, ама му яде парите


29 Август 2019 14:14 | Бербо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ама иначе сме голяма работа - пишем книги...


29 Август 2019 14:26 | Пфу
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Покажете ми една семейна двойка да не са се карали.


29 Август 2019 16:34 | Ега ти и профана!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Има много да не са се карали. И Бербо не е казано, че не може да не се карат. НО-О-О на нас ни се иска Бербо да е по-различен от ония от циганската махала! Нека да спорят в къщи на висок тон, но не и на публично място, където да ги слушат и гледат всички!


29 Август 2019 16:49 | ВиПи
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Апартаментът е на ул. Буная, в сградата на АРтекс, а Лили Иванова живееше на Оборище33 в янчотаковия апартамент. Между двете жилища разстоянието е 15 минути пеш, т. е около 1000метра...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар