Алекс и Дани Петканови в очакване на бебе номер 2?

15 май 2021 01:21   2 коментара   7840 прочита


След всички сътресения, които преживя семейството на Алекс и Даниел Петканови и раздялата, която им се размина на косъм, двамата вече са в много щастлив етап от отношенията си. Затова и се прокрадват въпроси дали Алекс е бременна и са в очакване на четвъртия член от семейството си, след като тя пусна загадъчна бомба в разговор с феновете си.

Алекс призова феновете си в Инстаграм да ѝ задават въпроси, на които тя да отговаря в сторита. Един от тях бе съвсем практичен, вероятно зададен от друга майка, а именно "Какво правиш с дрешките на Габриелчо, когато му станат малки?", а Петканова отговори, че ги пази за второ дете.

Последователите на семейството веднага започнаха с предположенията, че двойката се готви да им съобщи голяма новина скоро, пише Марица.

Разбира се, напълно е възможно отговорът ѝ да е продиктуван от чиста практичност, която много млади дами развиват, след като дадат живот на първото си дете. Но с това двойката показва, че е изгладила различията помежду си и дори прави големи планове за бъдещето./Novini.bg


Още за: Алекс   Дани   Петканови   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
15 Май 2021 10:49 | 666-ДЯВОЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОТ КОЙ Е БЕБЕ -2 СИГУРНО ОТ САШО


15 Май 2021 13:07 | България
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това ли е семейство за пример... То не се знае от кой е и първото дете.. Защо ги показвате на хората тези
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар