92-годишна индийка яде по кило пясък на ден за здраве (Видео)

17 май 2015 10:58   1 коментар   5373 прочита
Факсимиле: DailyMail
Факсимиле: DailyMail


Факсимиле: DailyMail

92-годишна индийка, която признава, че яде по един килограм пясък на ден, учуди лекарите с перфектното си здраве. Судама Деви за първи път си хапнала пясък след облог с приятели, когато била само на 10 години. Жената от град Кайджи Нурпур обаче се пристрастила към пясъка и сега яде по четири чинии от него на ден, пише DailyMail.

Тя твърди, че необикновения й навик, заради който тя яде на вечеря само пясък, е причината, поради която тя никога не била стъпвала в болница, нито пък някога е била гладна.

„Ям пясък всеки ден, около един килограм разделен на три или четири порции. Тази икономия не е добра, но пък съм почитателка на здравословния хранителен режим”, разказва Деви.

Тя обяснява, че пясъкът толкова й се услажда, че когато го опитала като дете, тя не след дълго го включила в хранителния си режим за постоянно и така вече 80 години. Дива признава с мъка, че е е имала седем сина и три дъщери, но благодарение на диетата е надживяла 4 от момчетата си и две от дъщерите си. При това тя отбелязва, че нито едно от покойните й деца не е яло пясък./ 24 часа


Още за: пясък   С. Деви   облог   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
17 Май 2015 23:10 | Бетонджия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тая ако апне и малко цимент и две-три ламели и ке сере железобетон ;)))))
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар