4 сигурни техники за правене на печеливши спортни залози

22 май 2022 11:44   2 коментара   2748 прочита


Това, което прави един спортен залог печеливш, е това реално той да съвпадне с крайните резултати от една спортна среща, без значение от какво естество е тя. Но точно как се правят успешни спортни залози и каква е формулата за успеха?

Това и много повече ще ви разкажем днес с помощта на експертите по темата за спортните залози в България – inbet.com. Няма начин да сгрешите, избирайки лидера в онлайн залозите в България!

Сега остава най-приятната част, а именно как да си докарате сигурен доход с уж несигурно занимание като онлайн залаганията.

1. Подхождайте внимателно и без емоция към своя залог

Първото и най-основно правило, което е ситуирано в корена на всяко успешно залагане, е това да се подходи рационално не само при залагането, но и при избор за изтегляне на залога.

Съвсем иронично това е и един от най-трудните избори, който един човек може да направи, от една страна заради сантимента към своя избор, от друга, понеже трябва да си признае, че може и да не е прав.

Това автоматично го поставя в позиция на противоречие с предишната си преценка и е именно причината много хора да правят елементарни грешки.

Поради тази причина най-правилното нещо, което можете да направите е да останете безразлични както към крайните резултати, така и към своя избор. В света на онлайн залозите безразличието не е равносилно на безхаберие, а по-скоро е изразяване на емоционална дистанция, нужда за виждането на общата „картинка”.

2. По-добре е да се фокусирате върху 1 отбор отколкото върху 4-5

Когато се залага, инвестира, или се създава едно начинание, е значително по-добре да се подходи с концентрация върху една, отколкото върху няколко точки. Това е моделът на функциониране на иглата – тя пробива плата понеже е фокусирана върху една точка.

Ако се фокусирате върху един отбор и неговото представяне през годината, вие можете да намерите повече информация, която да асимилирате в своята стратегия за залагане.

Не е нужно всеки залог да бъде в полза на отбора, можете да залагате срещу него, но когато го правите ще бъдете значително по-сигурни в крайните резултати, отколкото ако играете с 4-5 други отбора.

3. Платформата за спортни залози има значение

Изборът на платформа за спортни залози има огромно значение по няколко параграфа. От една страна е заради самите бонуси, които онлайн платформа за спортни залози като inbet.com може да ви предложи за нов потребител или за лоялен играч.

От друга страна коефициентите при едни могат да бъдат значително по-привлекателни, отколкото при други. Третата страна е финансовата – дали можете да теглите бързо, дали можете да спирате залог бързо и прочее.

4. Мачовете с висок коефициент не винаги са добра идея

Когато много хора правят спортни залози, те много често наблягат на мачовете с голяма разлика в коефициента между два отбора. Това е нормално – все пак колкото повече разлика, толкова по-голяма печалба.

Но коефициентите са такива поради причина – пазарът залага против даден отбор, тъй като е подкрепен от данни посочващи неговата загуба. Добре е да обърнете внимание на това и да не избързвате с решението само, защото цифрите и потенциалната печалба е по-голяма.

 


Още за: залози   спорт   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
22 Май 2022 15:09 | ���. K������� ������
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КОЛКО ЛИ Е БИЛА ПЕЧАЛБАТА ОТ ВЧЕРАШНИЯ МАЧ НА ПИРИН И БОТЕВ НА ТОЧЕН РЕЗУЛТАР 3:5 ???
ДАЛИ ПЕЧЕЛИВШИЯ ЗНАЕ ТЕЗИ ТЕХНИКИ :))))


24 Май 2022 22:50 | До дебила К
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Охоо и дебила с ник"К" се появи, поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си от герберастите на държавна хранилка, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар