Прогнози на Нострадамус за 2023 г. : Чакат ни урагани и наводнения, Европа ще бъде отровена от химическо оръжие 

22 септември 2022 09:10   5436 прочита


От икономически кризи, срив в пазарите, нетипични политически събития и драматична деградация в действията и чувствата на хората – предсказанията на Нострадамус за приближаващата 2023-та далеч не прогнозират светло бъдеще, така че мнозина се надяват те да не се сбъднат. 
Гадателят е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си „Les Prophéties“, чието първо издание е публикувано през 1555 г. Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. 

От климатична гледна точка необходимостта от пречистване и ребалансиране на планетата ще доведе до урагани, наводнения, земетресения и вулканични изригвания, пророкува Нострадамус за 2023 г. В неговите записки пише още, че догодина ще започне нова ера както в календара, така и в реалността ни. 2023 ще е година, която ще донесе едновременно трагедии и разкрития. Този критичен период не означава задължително край, а по-скоро фундаментална трансформация на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно ниво. Възможно ли е наистина САЩ да се сблъскат с възможността за гражданска война през 2023 г.? Според пророчествата на Нострадамус подобно събитие може да се случи заради бедност и политическа нестабилност. Френският пророк предсказва и възможна разруха на голяма империя, вероятно Русия или Китай. 

Освен това огромната вероятност за глобална катастрофа ще причини много жертви. В условията на война могат да избухнат битки по суша и море през 2023-та, пророкува още той. Според Нострадамус държавите в Европа ще се сблъскат с проблеми с населението, вероятно резултат от опити с химическо оръжие, използвано по време на военен конфликт. Сред пророческите му стихове също така се споменава и възможността да се разрази трета световна война между 2022 и 2023 г. Нострадамус предсказва година, изпълнена с насилие, както за руския, така и за американския президент. Според експерти френският пророк е предупредил за опит за покушение срещу Путин от някой близък до него човек, каквито са охранителите му. Байдън ще страда от неизвестна болест, а член от президентското семейство ще претърпи тежка катастрофа. 
 
 

 


Още за: Нострадамус   прогнози   2023   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар