Затворът му е като втори дом! Осъждан над 30 пъти кюстендилец с нова присъда за кражба на 9 чифта стари обувки

20 октомври 2021 08:41   2 коментара   5103 прочита


Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание от 1 година и 2 месеца „лишаване от свобода“ на 40- годишен кюстендилец, който се призна за виновен в кражба на чужди движими вещи – 9 чифта обувки, на обща стойност 289 лева. Деянието е извършено на 21. 01. 2021 година, в условията на опасен рецидив. Обувките са отнети от стелаж на стълбищна площадка, пред жилищен дом на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил. 
Борислав Н. е осъждан многократно / над 30 пъти /. Щетите от престъплението са възстановени. Веществените доказателства- 9 чифта обувки са върнати на собствениците. 
Наказанието „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 2 месеца ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим, определи РС- Кюстендил, под председателството на съдия Николай Николов, в състав с двама съдебни заседатели. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. 

Вяра Колева 

 


 


Още за: затвор   дом   рецидивист   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
20 Октомври 2021 10:25 | !!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А тулупът тлъст, гнусен, уродлив, крадлив с чекмеджетата мърси свободно земята, кръв да сере, срам и позор за съд система!!!


21 Октомври 2021 10:44 | Виктор Богданов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Трябва след изтърпяване на наказанието, държавата да ги интегрира по някакъв начин, а не да се плаща скъп престой в затвора от данъкоплатеца! Тези пари за издръжка на затворник-дребен престъпник може да послужат за неговата интеграция
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар