Затвор за мъж, нападнал и счупил ръката на полицай в Дупница

27 януари 2021 10:39   5 коментара   3626 прочита


Окръжен съд – Кюстендил определи 2 години и 4 месеца лишаване от свобода за 39-годишния Илиян. Ст., задържан за нанасяне на средна телесна повреда на полицейски служител. Съдът одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия.

Той се призна за виновен в това, че на 01.10.2020 година, пред черквата „Св. Георги“ в Дупница, чрез нанасяне на удари с крак по дясната ръка, е причинил средна телесна повреда на Д. Т. от Дупница, в качеството му на полицейски служител, при изпълнение на служебните му задължения, изразяваща се в счупване на първа предкиткова кост на дясна ръка, предаде 24 часа. Съдът приспада времето, през което подсъдимия е задържан с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, от 01.10.2020 г. Определението на Окръжен съд – Кюстендил е окончателно и не подлежи на обжалване.


Още за: полицай   ръка   Дупница   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
27 Януари 2021 12:53 | САНДАНСКИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само с кьотек се оправят тия капути


27 Януари 2021 16:59 | Очевидец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и дирекция вътрешна сигурност имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България.


27 Януари 2021 16:59 | Очевидец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Dobre mu e napravil


27 Януари 2021 18:39 | супер
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво ще му пратя пари


28 Януари 2021 07:47 | БаБА ПАЧКА АЙДАРОВКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ БИЯТ ПОЛИЦАИ А НИЕ ОБИКНОВИНИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С РЕСПЕКТ КЪМ ТЯХ. НО НАЗНАЧЕНИЯТА В ТАЗИ ПРЕСТИЖНА ИНСТИТУЦИЯ СА НА МНОГО НИСКО НИВО И САМИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА ИЛИ ПСИХИЧНО БОЛНИ ИЛИ ПИЯНИЦИ И НЕ-МОРАЛНИ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ КАК ГЕРБ СА НА ВЛАСТ ТОЧНО ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ РАБОТЯТ В СИСТЕМАТА НА МВР. НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ-СЪЩО НАЗНАЧАВАТ СЕ КАДРИ С КРИМИНАЛНО МИСЛЕНЕ. В ТЪПИТЕ ИМ ГЛАВИ СА САМО ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ. ЗА ТОВА И РАБОТАТА НЕ ВЪРВИ И СЪЩИТЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар