Заради стара вражда! Хотелиерът от с. Кулата Кр. Хиджев сред първите за разпит по палежа на таксиджията от с. Тополница Ст. Коларов - Орански

16 април 2019 11:19   2 коментара   11988 прочита


Собственикът на хотел в с. Кулата Кр. Хиджев е сред първите, които полицията в Петрич ще разпита за палежа на автомобилите на известния в село Тополница таксиметров шофьор Ст. Коларов-Орански. Хотелиерът е отдавнашен враг на Орански, двамата имат подавани един срещу друг жалби за непрекъснати разпри, затова и Хиджев е първият, който ще доказва алиби за снощи, когато изгоряха автомобил и мотор, собственост на Орански.

"Пускал съм много жалби срещу това лице и никаква реакция, даже от прокуратурата ми връщат жалбата и питат мене, вярно ли е. Запалиха ми таксито преди време, видях как слиза мъж от софийска кола и ми пали колата. Това е за пореден път, така ще е като някои хора се хвалят на ляво на дясно, че имат връзки и в полицията и в прокуратурата. Защо не проверят Хиджев с какво се занимава, мен наричат наркотрафикант. Където ме види и ми се заканва, плаши непрекъснато", каза пред Struma.com Коларов.

Репортерска проверка установи, че наистина Стефан Коларов - Орански има няколко жалби срещу хотелиера Хиджев, какво стои в основата на дългогодишната им вражда, полицията проверява.

Припомняме, че тази нощ изгоряха автомобил и мотор на Стефан Орански, запалени умишлено. "Нищо не остана от колата, хвърлих я на боклука, докога подпалвачи ще са на свобода, попита гневен Орански днес.

Полицията работи по случая, ще бъдат разпитани лица от кримиконтингента имащи някакви отношения с Орански, палежът е престъпление, което трудно се разкрива. Предстои гледане и на записите от камери пред дома на Коларов- Орански.

П. Петрова


Още за: полиция   палеж   разпит   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
16 Април 2019 12:06 | Слави
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Джопката е най големия пласиор на дрога него го хванейтее ...


17 Април 2019 01:34 | Оги
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Милио ми той ки ме разревиш
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар