Запалиха умишлено джипа "Тойота" на собствениците на "Планета Пайнер"

31 юли 2010 00:20   4 коментара   38476 прочита
Мария и Цветелин Георгиеви свързаха живота си през 2008 г. с бляскава сватба
Мария и Цветелин Георгиеви свързаха живота си през 2008 г. с бляскава сватба


Мария и Цветелин Георгиеви свързаха живота си през 2008 г. с бляскава сватба

Мишена на палеж неотдавна бе и собственикът на "Плазма" Е. Христов-Пеленгатора, унищожен бе и клуб "Делукс" ден преди откриването

Джипът на шефа на най-модната чалга дискотека "Планета Пайнер" в Кюстендил Цветелин Георгиев бе подпален, от него останаха само тенекии. Изгорялата кола била паркирана в кв. "Румяна войвода", пламъците лумнали малко преди 4 часа призори, като преди това съседи чули оглушителен трясък. Останките от автомобил "Тойота Рав 4" сутринта бяха прибрани от криминалистите.

Единствено бързата намеса на огнеборците спасила от запалване паркираните пред блока автомобили.

Джипът през последните месеци бил шофиран най-често от съпругата на Цветелин - Мария, която по документи е собственик на дискотеката "Планета Пайнер". Младата бизнес дама е студентка по право в ЮЗУ "Н. Рилски" - Благоевград. В управлението на дискотеката помага нейният баща и собственик на златарските магазини и ателие "Карат" Иван Лудачки.

Мария Иванова и Цветелин Георгиев са семейство от август 2008 година. Сватбата им предизвика огромен интерес в областния център, заради процесията от скъпи лукс возила и фойерверките, с които бе отбелязана, както и с подаръка от бащата на младоженката Иван Лудачки, който според мълвата бил гърне със жълтици.

Може да се касае за умишлен палеж, но не знам и не искам да коментирам откъде може да идва. В момента всичко се проверява. Не съм получавал заплахи, изобщо не става дума за някаква война между клубовете в града, коментира Цветелин.

Това не е първият случай, при който изненадващо пламва колата на собственик на нощно заведение в Кюстендил. На 16 април бе подпален "Мерцедес" на собственика на дискотека "Плазма" Емил Христов (Пеленгатора). Според него също ставаше въпрос за умишлен палеж. Месец преди това на 19 март, ден преди отварянето на новоремонтирания и обновен нощен клуб “Делукс", пожар унищожи заведението. Огънят унищожи всичко до голи стени. Това бе вторият пожар в дискотеката за по-малко от две години.

През май 2008 г. отново пожар унищожи почти половината помещение на дискотеката.


Още за: Цв. Георгиев   автомобил   палеж   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
31 Юли 2010 07:28 | гр
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И за този палеж, като другите, ще бъдат разкрити подпалвачите. Нали нашата полиция ни пази.


31 Юли 2010 18:46 | к-л
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Полицаите от нашият град са клоуни и смешници, ръководени от шайка алкохолици. Всеки знае,че ги не бива, ама нейсе, гледаме си ги, усмихваме им се ехидно, а те горките дуят гуши. Нека директора-физкултурник да ги изпита пред обществото, пък гражданите да им пишат оценка. Познайте резултата???


16 Януари 2011 18:01 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На този от планета му е малко това, мисля че трябва да го заболи повече язък че очеря по такъв долен начин името на съпругата си и нейното семейство.....


24 Юни 2017 15:01 | батман
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този вече отнесе плувката - Пеленгаторо също ще го последва в отвъдното по подобен начин
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар