Зам. директорът на МБАЛ д-р Р. Гнутова и д-р Бл. Арабаджиев с гоцеделчевски лекари в схема за източване на 33 000 000 лв.

25 ноември 2009 00:20   90 коментара   180779 прочита
Р. Гнутова
Р. Гнутова


Р. Гнутова

Икономическа полиция от няколко дни провежда разпити по настояване на Агенцията за социално подпомагане, в схемата фирмите “Старки България” и “Нова медика”

Механизмите, чрез които известни лекари от Пиринско са източили за помощни средства - колички и слухови апарати, близо 33 милиона лева, са обект на най-мащабното разследване на годината, съобщиха от прокуратурата. Проверките са по искане на Агенцията за социално подпомагане, от няколко дни Икономическа полиция разпитва инвалиди, лекари и собственици на фирми от цялата страна, свързани с източването на пари от бюджета.

В агенцията са постъпили поредица от сигнали срещу популярни лекари от Благоевград и Гоце Делчев, списъка оглява заместник- директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Раиса Гнутова, която е леля на съветника от ГЕРБ Анатолий Антов. В качеството си на председател на ЛЛК за разпределяне на помощни средства за инвалиди д-р Р. Гнутова е препращала голяма част от пациентите с проблеми в слуха във фирма “Старки България” на съпруга й Олег Бърдаров.

Според запознати с разследването освен явен конфликт на интереси става въпрос за получаване на комисиони от фирмите, доставящи подобни помощни средства за инвалиди. В лекарската комисия за преразпределяне на помощните средства влизат лекарите от отделение “Уши, нос, гърло” д-р Огнян Чилев и д-р Благой Арабаджиев. Засега не е ясно дали д-р Чилев има отношение към разпределението на помощните средства. В списъка за проверка на прокуратурата името на д-р Благой Арабаджиев се свързва с пловдивската фирма “Нова медика”. Дейността на тази фирма за помощни средства е стигнала и до Гоце Делчев, където според сигнала действали “дилъри в бяло”, управлявани от д-р Благой Арабаджиев.


Още за: Р. Гнутова   схема   източване   Още от: Крими

Принтирай статия
90 коментара
25 Ноември 2009 08:03 | Атина Палада
Оценка:
-48
 (
96
 гласа)

Не замесвайте д-р Гнутова в такива простотии. Всеки, който я познава отблизо, знае, че такива неща в нейния живот не са възможни. Фирмата на мъжа й е за РЕМОНТ НА СЛУХОВИ АПАРАТИ, а не за ПРОДАЖБА! Кои са тия големи акули от София, които ще дадат на някои хора от Благоевград и Гоце Делчев такива суми, а няма да си ги сложат в джоба? Смях в залата! Ако съм на мястото на докторите ще ви съдя до дупка. А иначе пожелавам на автора на тази статия да го тресне нещо в ушите и да иде да пълзи за помощ пред доктор Гнутова или пред някой от другите хора за които става въпрос в тая поръчкова статия. Аз казах!


25 Ноември 2009 08:33 | 123
Оценка:
33
 (
83
 гласа)

д-р гнутова ,почва да намирисва... нищо ново, тя отдавна смарди


25 Ноември 2009 09:16 | към 123
Оценка:
-63
 (
91
 гласа)

И от кога "засмърдя" д-р Гнутова? От когато някой се притесни, че тя може да стане главен лекар на болницата. Кой има интерес? Който е поръчал тази статия. Може да е и пациент на докторката. . .


25 Ноември 2009 09:33 | не вярвам на лъжи
Оценка:
1
 (
41
 гласа)

Защо не подвеждат под отговорност социалните служители , на които трябва с ченгел да им изваждаш думите от устата за правата на нуждаещите се , а клеймите тези , от които научаваме за правата си. Напълно нормално е ако ми трябва слухов апарат ,да не го купувам от метро , а да го взема от съответния представител - и в най- добрия случай е това да е точно такъв лекар. Той не би си заложил името и авторитета на такъв и би ми препоръчал най - доброто. И едно предложение - ако се правят промени - за такива изделия , от които зависи здравето , живота и възстановяването на пациенти и инвалиди , е редно те да се дават наистина само от лица с медицинско образование - като например в аптеките и дрогериите могат да работят само такива лица.Това не са чушки и домати , а изделия в помощ на живи хора , нали... А по отношение на статията мисля , че ако изобщо има някаква истина , то тя е силно преувеличена - сензационно и в типично български стил . Не вярвам , че това е истина .


25 Ноември 2009 10:19 | мила
Оценка:
5
 (
33
 гласа)

след като има и лекари от Гоце Делчев,защо не пишете и техните имена да се знаят кои са.


25 Ноември 2009 10:25 | пациент
Оценка:
2
 (
36
 гласа)

много отдавна лекарите се превърнаха в търгаши,с единствена функция да си пълнят джобовете ,а не да лекуват хората.


25 Ноември 2009 10:29 | друг пациент
Оценка:
18
 (
46
 гласа)

Браво на икономическа полиция,крайно време е тя и данъчните да разобличат ,,мафията в бяло",която съдира кожата на народа!!!!!


25 Ноември 2009 10:38 | Катерина
Оценка:
15
 (
49
 гласа)

Не бих могла да коментирам, дали написаното в тази статия, отговаря на истината , или не. Не е от моята компетентност. Има си съд, прокуратура, те да си свършат работата по случая. Но, ако във статията пише истината, д-р Гнутова, вместо да обвинявате социалните служби, затова, че им се вадят думите с ченгел, относно правата на хората в неравностойно положение, помислете върху това, в което Ви обвиняват. И на тези лекари, разчитаме да ни лекуват. Ами, те ще си гледат фирмичките, какво ги интересува, че някой си , имал здравословен проблем. Ами, като е болен да умира и това е, какво ще занимава лекарите със своята особа, те си имат други грижи. За фирмите, например.


25 Ноември 2009 10:50 | потърпевш
Оценка:
1
 (
29
 гласа)

Teжък съд за тези лекари,които се гаврят с нас,а те не са само горепосочените.Тук нещата не са само за съд.Никак не е лесно да гледаш инвалид.Незнам защо обществото търпи още това.


25 Ноември 2009 10:54 | бай Пенчо
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Абе ,че цитираните доктори правят странични доходи от комисионни от цитираните фирми е безпорно . То се вижда от стандарта им на живот .Но сумата,която е цитирана във вестника сигурно касае проверка на територията на цялата страна. Абсурдно е толко пари да са замотани само в нашата област. Но крайно време лекарите да заработят като истински професионалсти и не да се изявават като търговци . Лошо е,че малък брой такива лекари поставят лошо петно върху цялата гилдия.


25 Ноември 2009 10:57 | неизлекуван пациент7
Оценка:
0
 (
34
 гласа)

Лекарите са най-голямата мафия,хората с най-нисък морал,най-алчните и най-корумпираните!!!


25 Ноември 2009 11:26 | до бай Пенчо и невярващата
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Не са малък брой корумпираните лакари,малък брой са истинските професионалисти и те се броят на пръсти в този град.А на тази,която не и се вярва и ни пожелава да ни тресне в ушите,ще и кажа,че горепосоченото са ФАКТИ а не измислици.


25 Ноември 2009 11:36 | пациент
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Лекарите са на принципа на Сталин-,,Няма човек,няма проблем".Но когато ни довършат как ли ще смучат здравната каса.Здравният министър го каза-,,парите от здравната каса са в джобовете на лекарите."


25 Ноември 2009 12:58 | КЪМ ПОТЪРПЕВШ и към Бай Пенчо
Оценка:
-51
 (
83
 гласа)

Господине, доказан факт от психологията е, че хората оценяват постъпките на другите като им приписват своите мотиви, в случай че с на тяхно място. Поради това смятам, че на работното си място вие постъпвате по същия начин, по който обвинявате лекарите че постъпват - гаврите се с хората, които зависят от вас. А що се отнася до стандарта на д-р Гнутова - през живота си не е събрала пари дори за един апартамент - тя и семейството сй живеят най-скромно в наследствено жилище. Дори няма и кола - каквато и да е. И като толкова завиждате - да бяхте учили, да бяхте станали доктори или представители на фармацевтични фирми, та да имате и вие такива доходи. Хем искате да работите по социалистически, хем искате капиталистически заплати, хем сте завистливи, пък и подли. Защото ако нещо ви заболи ще пристенкате на тия лекари, дето тук оплюхте пък и повярвахте, че всичко изнесено от журналистите е факти. Е, като издържи в съда тогава ще е факти. Сега не е.


25 Ноември 2009 13:18 | до 11.26
Оценка:
-2
 (
34
 гласа)

Каквото и да ме тресне отивам на лекар. В Благоевград има лекари, в ръцете на които съм се оставяла безрезервно и които никога не са ми поискали нещо, което да не е регламентирано официално. Между тези лекари са д-р Гнутова, д-р Чочев, д-р Таковски, д-р Славо, д-р Кузманова (и всички лекари от онкодиспансера) д-р Кацарова - гинеколог, д-р Константинова - гинеколог, д-р Тумбев, всички, които притежават частни медицински лаборатории в Благоевград и така нататък. Престанете да пишете глупости. Всеки от вас поне веднъж през живота си е бил благодарен на някой лекар. Само че само за момента. После преставате да му казвате и добър ден, а щом се появи някой такъв форум гледате да го отровите - да не спи и да ходи като утрепан на работа, за да ви лекува. А понякога дори и директно ги нагрубявате: " Ти като си доктор да не се имаш за много нещо?". Което са си ваши комплексарски изживявания, които знаете къде можете да си ги лекувате - има един диспансер на ул. Славянска.


25 Ноември 2009 14:34 | Седларов
Оценка:
-28
 (
78
 гласа)

Д-р Гнутова е отличен лекар, убедил съм се лично. Доколкото съм запознат не живее в лукс, семейната им кола е стара и не ходи на почивки по разни острови, а с 33 милиона (или част от тях) всичко щеше да е различно. Пожелавам успех на Д-р Гнутова.


25 Ноември 2009 15:18 | Катерина
Оценка:
3
 (
43
 гласа)

Коментиращите, по-горе не измействайте проблема от болната глава на здравата. Никой, не оспорва професионалните и човешки качества на д-р Гнутова, нито пък материалното й състояние. Тук става въпрос има ли злоупотреба, със слухови апарати, или няма такава. А, че все още има достойни лекари в Благоевград, има, въпреки че се броят на пръсти. На човека, коментирал по-горе, че пациентите са неблагодарни и забравят доброто, ще кажа, че всичко си зависи от човека и неговото възпитание, не може да се слагат всички под един знаменател. На Атина Палада /д-р Гнутова/, която пожелава на пациентите "да ги тресне в ушите и да пълзят за помощ при д-р Гнутова", няма как да стане това уважаема, по простата причина, че има и други лекари с такава специалност, които смея да твърдя са отлични професионалисти.


25 Ноември 2009 15:28 | не лекар
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

kъм горепосочените коментари ще кажа,че ЛЕКАРИТЕ СТЕ /НЕ ВСИЧКИ/ЕДНО НЕОБХОДИМО ЗЛО.а ако всички бяхме учили за лекари,какво щеше да се случи,нямаше кой да ви завижда,но наи-големия съдник гледа от горе,ГОРКО ВИ!!!!!!!!!!!


25 Ноември 2009 16:13 | колега
Оценка:
0
 (
28
 гласа)

на д-р Арабаджиев му трябват парички и нормално да си търси варианти да ги припечалва, чрез получаване на комисионни . Има си човека много разходи ,стар палавник си е ,няма лошо. Коцкарите като него имат нужда от кинти ,понеже като станат на годинки и вече не са вървежни ..... а мацките искат глезотийки иначе не става.


25 Ноември 2009 16:57 | към Катерина от Атина Палада
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

Госпожо , следя ви отдавна в коментарите и смятах че сте много добър човек и че сте умна и справедлива. Съжалявам, че се разочаровам. Погледнете първия коментар - фирмата на съпруга на д-р Гнетова НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА ИЛИ ДРУГ ВИД ПЛАСИРАНЕ на слухови апарати, а ЗА ПОПРАВКА! Нали има разлика? Не съм д-р Гнутова, но я познавам от детските й години и зная цялата история на нейния живот - просто сме комшии. Така че сте далеч от истината. А що се отнася до всичко останало - в живота се случва често така, че сме зависими най-много от тези, които най-много сме оскърбили. Бъдете здрава!


25 Ноември 2009 20:16 | реалист
Оценка:
247
 (
275
 гласа)

Само като си помисли човек че д-р Гнутова щеше да бъде новия директор на болницата и ме побиват тръпки ! Не се ли налапахте бе от по 5 борда крадете пари без да правите нищо не ви ли е страх от бога, нямате ли капка съвест да спрете и да помислите за обикновения човек който едва свързва двата края с 200лв заплата на месец, а често не я получава редовно !!! Цялата управа на болницата заслужавате най-тежкото наказание защото само крадете и не мислите за здравето на болните хора ! Затова принудихте истинските лекари да напуснат МБАЛ та да останат подмазвачите и злобарите и да си правите каквото искате ! Дано един ден си платите за всички далавери и измами ... ЕТО ТОВА Е УПРАВАТА НА БОЛНИЦАТА - СРАМ И ПОЗОР ..................


25 Ноември 2009 20:18 | фен на Катерина
Оценка:
-2
 (
32
 гласа)

Г-жо Атина,явно Вие сте една добронамерена комшиика,която си няма хабер от бизнес,от десетки години това семейство се занимава с пласмент на слухови апарати,гледайте си пенсията и не се занимавайте с неща,които не са ви понятни.


25 Ноември 2009 21:26 | Катерина
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

До Атина Палада - Г-жо, има eдна презумпция в правото - "Невинен, до доказване на противното". Ако знаехте за нея, както и ако бяхте прочели внимателно първия ми коментар, щяхте да разберете, че аз не обвинявам д-р Гнутова в далавери. Има си компетентни органи, да се произнесат по този случай. Недоумение буди обаче факта, защо точно д-р Гнутова, обвиняваат в тази схема. А ако трябва да бъда честна, аз също съм разочарована от Вашето поведение. Не може в публичното пространство, да отправяш клетви към хората и да очакваш овации. "Пожелавам на автора на тази статия, да го тресне нещо в ушите и да иде да пълзи за помощ пред д-р Гнутова" и т.н. Това са Ваши думи, или бъркам?


25 Ноември 2009 21:49 | Тачо
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Атина ли сте, каква сте, мисля, че имате нужда от психо преглед.


25 Ноември 2009 21:53 | читателка
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Истината,уважаеми читатели е,че който и лекар да бъде спряган за директор на болницата,все ще се намерят повече хора да окалят името му,отколкото да го похвалят и да бъдат благодарни.Повечето от пишещите тук себе си не могат да обичат,камо ли да понасят ближния.


25 Ноември 2009 23:08 | Минувач
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Ха, то има една поговорка: Нека тръгне слух, че сестра ти е проститутка, ходи после разправяй, че нямаш сестра!


26 Ноември 2009 00:03 | Ами
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

КОЙТО И ДА БЪДЕ ПРЕДЛОЖЕН ЗА ГЛАВЕН ЛЕКАР НА БОЛНИЦАТА ТУК ЩЕ БЪДЕ ОПЛЮТ.


26 Ноември 2009 10:49 | Информация за размисъл
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

В предаването "На четири очи" министър Симеон Дянков обяви, че фирма чрез социалното министерство е продавала тези апарати по 416 лв. бройката, а ги е купувала от китай за 8 лв. Ако апаратите са продавани от споменатите тук доктори по цени на социалното министерство (41 лв) то те са продали 33 000 000 лв. : 416 = 79 327 апарата. Значи в нашата област имаме глухо население, равно на населението на един град, по-голям от Благоевград, чието население е 69976 постоянно регистрирани. А населението на областта е 341 173 жители.Което означава, че 1/4 сме глухи. Как пък при това изобилие на слухови апарати направиха такава голяма далавера?


26 Ноември 2009 14:28 | читателка до читателка.
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Не е защитен коментар.Не работя в болницата,но съм лекар.Изакв(завето Ви е повече от злобно и точно това имах предвид по-горе.Вие не уважавате себе си , а изисквате уважение от някой друг.


26 Ноември 2009 14:29 | читателка
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Имах предвид изказването и допуснах правописна грешка по-горе.Не го разбирайте буквално.


26 Ноември 2009 15:14 | въпрос
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Престъпление ли е да се занимаваш с пласмент на слухови апарати? Навярно не е когато всичко е облечено в законова форма и е прозрачно. Така че да оставим съда да се произнесе.


26 Ноември 2009 18:52 | икономист
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Когато има конфликт на интереси и многократно завишени цени на некачествени стоки от Китай е престъпление.


26 Ноември 2009 20:07 | Минувач към икономист
Оценка:
14
 (
34
 гласа)

А за какъв конфликт на интереси става дума всъщност? За мен статията е чиста проба лъжа, щом дори и авторът и не иска да си сложи името.Посоченото като автор лице не работи във вестника, това мога да твърдя със сигурност, защото познавам целият персонал на вестник струма. Или Валя е започнала да страда от зачатъци на съвест?:)


26 Ноември 2009 20:36 | лекар
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Колеги, не се връзвайте на писаниците във в"Струма". Това не е нито І-вата,нито ще бъде последната статия за хора работещи в болницата, ако не се вземат мерки. Къде е Директорката на болницата, Лекарския съюз и Етичната му комисия? Всичко има дълбок замисъл-уронване престижа на болницата. Днес е Гнутова, Арабаджиев, Чилев. Вчера Юруков, Димитров. Утре -Иванов, Георгиев и т.н.


26 Ноември 2009 21:04 | джумалия
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Всичко е ясно като бял ден и този бя ден започва да намирисва ,На обществото го интересува в момента повече скандалите отколкото истината,Вестниците ка като всяка друга стока-те се копуват,Ако не се копуват-ще фалират,Но в нормалните държави ако осъдиш вестник за клевета ,той моментално е фалирал-,Но тук честните журналисти ще кажат че се потъпква свободата на словото,А нормална практика на -к Струма да помества материали без подпис,Просто това е политика на вестника,


26 Ноември 2009 21:14 | до търговците-лекари.
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО е че деиността на държавната работа и деиността на фирмата е еднаква-това е злоупотребата.Но ясно е че ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ.В България още няма осъден лекар.


26 Ноември 2009 21:18 | гражданин
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

някой лекар до сега да ви е издал касова бележка,скатават се от данъци,много ясно и това е най-малкия пример.


26 Ноември 2009 21:23 | ???
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

само гайдарски ги оправяше тези комплексари. и тези в болницата и тези които я напуснаха.


26 Ноември 2009 22:17 | до гражданин
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

За каква касова бележка говориш бе злобар?Не стига ,че докторите ви лекува за жълти стотинки,пък и ревете!Такива като тебе ще са доволнии и спокойни,ако доктора е беден,без да си даваш сметка колко е отговорна работата му.Свърши това време.


27 Ноември 2009 09:02 | за размисъл
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Напусналите болницата отидоха в клиниката на Щерев ("ПУЛС") за 2-3000 заплата и по-качествено медицинско оборудване, които държавна и общинска болница не могат да дадат. Така че никой не ги е изгонил, те са си тука, само ще ги търсим на друго място. И на мен ако ми дават някъде заплата за моя труд 3-4 пъти по-голяма няма да чакам да ме изгонят - отивам сам и доброволно, дори ще тичам. А що се отнася до документацията, която докторите трябва да имат и да плащат данъци - нямате си на представа какво прави Здравната каса. Лятото някои доктори затвориха частните си кабинети, защото формулярите, които трябваше да попълват се променяха по три пъти на ден.


27 Ноември 2009 10:34 | бай мите
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

На всички плюващи по лекарите ще предложа да прочетат в дир.бг закона за етиката. Ето и извадката , на която да наблегнете: Чл.62. (1) Обществото дължи на лекаря уважение, добра материална осигуреност и опазване на достойнството му.


27 Ноември 2009 11:25 | КАТЕРИНА
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

ДО БАЙ МИТЕ - АБСОЛЮТНО ТОЧНО,ЦИТИРАТЕ ЧЛ.62 ОТ ЗАКОНА ЗА ЕТИКАТА. А КАКВО ДЪЛЖИ ЛЕКАРЯ НА ПАЦИЕНТА? НАЛИ СА ПОЛАГАЛИ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА, ЗАЩО НЕ ВИНАГИ ОКАЗВАТ НАВРЕМЕННА И КОМПЕТЕНТНА ПОМОЩ НА НУЖАДЕЩИТЕ СЕ?


27 Ноември 2009 11:38 | До катерина
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

доста е объркана логиката във въпроса ти катеринке. мисля, че обществото ДЪЛЖИ НА ВСИЧКИ лекари цитираното в чл.62, докато вината при извършване на престъпление е винаги персонална. тънката разлика е че в първия случай говорим за всички лекари, докато във втория говорим за конкретна персона. Ти като си купиш развалено мляко не се сърдиш на всички млекопроизводители, а на този, който ти е продал същото това развалено мляко нали? още повече е прието (според мен) когато правиш каквото и да е обвинение да посочиш най-малкото конкретно кого обвиняваш.


27 Ноември 2009 11:43 | бай мите
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

освен това правиш и доста повърхностен прочит на хипократовата клетва( ако въобще си я чела). ще ти разясня това- онова за нея. естеството и е - вид публичен договор между обществото и лекуващите го. винаги опирате до хипократовата клетва, когато нещо не се е получило така, както си го представяте. но никой не го е грижа как един млад лекар преживява с 500 лв. заплата нали? значи може да изисквате спазване от страна на лекарите на този договор, пък самите вие да не го спазвате, като се борите да получават заслуженото?


27 Ноември 2009 11:48 | КАТЕРИНА
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

НЕЗНАМ, ДАЛИ МИ Е ОБЪРКАНА ЛОГИКАТА, НО АКО ПОЧНА ДА ИЗРЕЖДАМ ИМЕНА НА НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ЛЕКАРИ, НЯМА ДА МИ СТИГНЕ СТРАНИЦАТА. НА МЕН ЛИЧНО СА МИ ОТКАЗВАЛИ НАПРАВЛЕНИЯ ЗА СПЕЦИАЛИСТ, РАЗТЪКАВАЛИ СА МЕ, С ЦЕЛ РЪСЕНЕ НА ПАРИЧКИ И Т.Н. А, ЧЕ ИМА СВЕСТНИ ХОРА В ГИЛДИЯТА Е ВЯРНО, НО СА МНОГО МАЛКО. И НЕ МИ ЦИТИРАЙ ЗАКОНИТЕ, А СЛЕЗИ МАЛКО НА ЗЕМЯТА И ВИЖ КАКВО Е ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ "ЛЕКАР- ПАЦИЕНТ"


27 Ноември 2009 12:03 | КАТЕРИНА
Оценка:
-8
 (
28
 гласа)

УВАЖАЕМИ ДОКТОРЕ, ПЪРВО ДА СЕ БЕШЕ НАУЧИЛ ДА ПИШЕШ. ВСЯКО НОВО ИЗРЕЧЕНИЕ ЗАПОЧВА С ГЛАВНА БУКВА, ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ. ЗА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА СЪМ ЧУВАЛА, ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ОБРАЗОВАНЕТО МИ Е В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА. А НА ТЕБ , АКО НЕ ТИ СЕ РАБОТИ ЗА 500 ЛЕВА, СТОЙ СИ ВКЪЩИ.


27 Ноември 2009 13:39 | бай мите
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

катерина, да те питам според теб кое е по-неправилно: да пишеш само с малки или само с големи букви? иначе е лесно да определяш някой като неграмотен, но е трудничко да разпознаеш себе си като такъв...


27 Ноември 2009 14:37 | Катеринке,
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ти май си от тези, дето не ги интересува как се чувства лекаря - важно е да ти свърши работа, пък ако ще да умира. Знам за един такъв случай наскоро. Лекарят казва на пациентите: " Моля да ме извините, чувствам се ужасно зле, не мога да продължа повече, трябва да отида на преглед". А пациентите пред кабинета: "Ние сме дошли тук да нис вършиш работа и няма да си тръгнем нито ще те пуснем докато не ни разпишеш медицинските справки". Май и ти си била там. Вие хубаво се пазите от лекарите, като ги сменяте, ама те как да се пазят от катеринките не е ясно.


27 Ноември 2009 14:42 | Люби
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ГИЛДИЯТА НА ЗЛОНАМЕРЕНИТЕ , ЗАВИСТЛИВИ И НЕСПОСОБНИ ДРАСКАЧИ НА КУХИ МНЕНИЯ :
В ЖИВОТА ИМА ТРИ ИСТИНИ :
1.ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !
2.НЯМА ДЪРВЕНА ПЕЧКА .
3.НЯМА И ЗЕЛЕНА МАЙМУНА.
ПОЗНАВАМ Д-Р ГНУТОВА ПОВЕЧЕ ОТ 276 МЕСЕЦА. НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ПО-СЪРДЕЧЕН, ОТЗИВЧИВ И БЛАГОРОДЕН ЧОВЕК И ЛЕКАР В ЖИВОТА ОТ НЕЯ , А ИЗМИНАЛОТО ВРЕМЕ НА НАШЕТО ПРИЯТЕЛСТВО НЕ Е НИКАК МАЛКО, НАЛИ ? ДОКОГА ЩЕ СЕ ЛЕЕ ТАЗИ ЗЛОБА И ВЗАИМНА НЕНАВИСТ ? ТАКА КАКТО СМЕ ПОДКАРАЛИ ,НЕ САМО ЗАБРАВИХМЕ И ПОГРЕБАХМЕ ДОБРОТО ОСТАВЕНО ОТ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ , НО БАВНО, МЪЧИТЕЛНО И СИГУРНО СЕ ЗАЛИЧАВАМЕ КАТО НАЦИЯ. НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ ! ЗАЩОТО БОГ НЯМА ДА ВИ ДАДЕ И ДА ВИЖДАТЕ! (НАР.ПОГОВОРКА) АКО ТОЛКОВА ВИ СЕ ИСКА ДА ИСКАЖЕТЕ МНЕНИЕ, ТО ПЪРВО ОТИДЕТЕ НА ОЧЕН И НА УШЕН ЛЕКАР (ПРЕПОРЪЧВАМ Д-Р ТУМБЕВ И Д-Р ГНУТОВА (АКО ВИ ПРИЕМЕ)) И АКО В ЕПИКРИЗАТА ВИ ПИШЕ ,ЧЕ СТЕ ЗДРАВ, ТО ПИШЕТЕ, НО САМО ИСТИНАТА


27 Ноември 2009 14:42 | Катерина
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Г-не, Мите ли си, Максим ли си, или някой от другите никове, с които се представяш, от пръв прочит 5 правописни грешки, забелязах, че си направил. Коментара, по- нататък, относно езиковата ти култура е излишен.


27 Ноември 2009 14:53 | Катерина
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Адвокатите на д-р Гнутва, не измествайте темата на статията, както ви е угодно. Тук пише, че въпросната лекарка е извършила злоупотреби, като член на ЛКК. Тук не става въпрос за лични, професионални качества на г-жата. Аз имам много близки доктори в Благоевград, включително и раотещи в ТЕЛК, но уверявам ви, нито един от тях не е уличен в злоупотреби. Задали ли сте си въпроса, защо точно д-р Гнутова я уличават в тази схеха. Май има нещо гнило, в Дания.


27 Ноември 2009 15:26 | Катеринке,
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Точно д-р Гнутова я уличават, защото не искат да бъде главен лекар на болницата. Твърде пряма и директна е. Трудно може да бъде манипулирана. А ти защо повярва на гнусотиите, преди те да бъдат доказани? А?
Познавам докторката много по-дълго от Люби - заставам зад всяка дума, която тази истинска нейна приятелка е написала.


27 Ноември 2009 16:00 | бай мите
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

добре де катеринке, ти като си толкоз запозната би ли била така добра да ме осветлиш по какъв начин лекар от лкк може да накара пациента да получи от точно определена фирма безплатните за него материали -било то слухов апарат или инвалидна количка?


27 Ноември 2009 16:03 | Люби
Оценка:
1
 (
9
 гласа)Специално до 123
Явно сте роден/а със запушен нос и не може да разпознаете собствената душевна смрад, която излъчвате. Нуждаете се СПЕШНО от дизинфектанти за цялостно прочистване!
Как ли се чувстват хората около Вас с тази жалка психика ? Издавате своята неграмотност! ПАЗИ БОЖЕ!


27 Ноември 2009 16:44 | КАТЕРИНА
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

А ти, г-н анонимен, като си толкова запознат, кажи от толкова работещи в ТЕЛК, защо точно твоя човек обвиняват? И аз съм пряма и директна, но слава Богу, никой не ме обвинява в далавери, нито ме разследва прокуратурата. Аз не познавам лично д-р Гнутова и не мога да правя оценка на нейните професионални и лични качества, коментирам, само това, което е писано във статията. А пък и живи и здрави да бъдем, ще видшм с какво становище ще излезе прокуратурата. Нали знаеш, невинен до доказване на противното.


27 Ноември 2009 17:43 | Катеринке,
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Ти май разбираш това, което четеш, както ти се иска. Ами като те предложат и теб за шеф на нещо и за теб ще четем и пишем. Ама ако знам, че става въпрос за теб, ще съм особено саркастичен. Ама няма да те предложат. . . .Няма как.


27 Ноември 2009 19:10 | Катерина
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Прав си, че няма как да ме предложат за шеф, защото не мога да целувам ръка, да ближа подметки и т.н. По-добре да бъда обикновен човек, който не заема шефска длъжност, но да не сочат семейството ми с пръст, затова, че името ми е замесено в далавери. Уважаемата , д-р Гнутова, се притесни, че загуби шефското място, или.....? Е ако има проблеми от здравословен характер, бих могла да помогна, тъй като съм клиничен психолог и без да пълзи пред мен.


27 Ноември 2009 20:18 | бай мите до катерина
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

"коментирам, само това, което е писано във статията. А пък и живи и здрави да бъдем, ще видшм с какво становище ще излезе прокуратурата. Нали знаеш, невинен до доказване на противното" Те така драга коментираш ти. Опитваш се да внушиш, че докторката е виновна, позовавайки се на жълтата преса . А жалките ти опита за манипулация не вървят. мслиш ли, че ако имаше трошица истина останалите медии в югозапада щяха да останат неми по случая? или на теб ти е добре известно, че разследващият журналист- мъртва душа, списал тази статия е най-великият и е съумял да разкрие мега далаверата?
колкото до пълзенето съм убеден, че дори и да имаше тази възможност да застанеш сама пред себе си, и ти не би пълзяла в краката си.


27 Ноември 2009 20:27 | бай мите пак до катерина
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

"Не бих могла да коментирам, дали написаното в тази статия, отговаря на истината , или не. Не е от моята компетентност. Има си съд, прокуратура, те да си свършат работата по случая. Но, ако във статията пише истината, д-р Гнутова, вместо да обвинявате социалните служби, затова, че им се вадят думите с ченгел, относно правата на хората в неравностойно положение, помислете върху това, в което Ви обвиняват." незнам що за психолог си, но от това изказване лъха на сериозна депресия и наченки на шизофрения. как така мила в първото изречение сама твърдиш, че не знаеш дали информацията от статията е истина, пък във всички останали постове явно я приемаш за такава? после, след като не познаваш Гнутова, как така си изгради толкова категорично мнение за нея, което афишираш в над 10 поста? и трето - правиш ли опит да осмислиш това, което ти казвам или ще караш на автопилот- да плюеш наляво и надясно?


27 Ноември 2009 21:28 | наблюдател
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Чудя ви се на коментарите за статии в "Струма". Вместо да изразите някаво мнение за журналистите. Това го няма никъде: чул-недочул,излизат в публичното пространство с лъжливи, поръчкови, анонимни статии. Колко доктори са заляти от "Струмската" помия? Крайно време е тези самозванци във в."Струма"да се осъдят.


27 Ноември 2009 21:40 | Катерина
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Ако мен ме обвиняваше някой в такива крупни далавери, както въпросната докторка, ще ме беше срам, да погледна хората в очите, камо ли да поставям диагнози, които не са от моята компетентност, както и да отправям клетви в пучбичното пространство, както прави въпросната г-жа. А пък и г-не, който се криеш като някаква мижитурка, под чужди профили , се научи да пишеш. Жалък си и дано протежето ти да се докаже, че е виновно и да си получи заслуженото наказание. Прокуратурата трябва да ти кажа, не разследва току-така, честните и почтени хора. От 10-тина лекари в ТЕЛК, за да разследват точно тази особа, всеки здравомислещ човек, ще се замисли, че тя с нещо е нарушила закона.


27 Ноември 2009 21:43 | лекар
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Как не проумяхте,че в тази и много други статии не трябва да са обект на коментар,този или онзи доктор,а авторите им..В случая Гнутова,Арабаджиев,Чилев,както и много други доктори,са само прашинка от мръсната политика на в."Струма"Нещата са много по-сериозни.Колеги,крайно време е да се сложи край на този РЕЗИЛ!Оставили сме се на съмнително грамотни журналисти да манипулират общественото мнение!Очаквам вашите коментари!


27 Ноември 2009 22:15 | Катерина
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Пак протежето на Гнутова, не е чело внимателно коментарите и се изказва неподготвено. . Как един лаик, поставя диагнози, не мога да разбера. Ако имах депресия, или шизофрения, щях като него да пиша от няколко ника. Аз не мога категорично да кажа, дали Гнутова е злоупотребила със тези изделия за инвалиди, но щом точно нея обвиняват, работата не е съвсем чиста. В-к "Струма", приветствам Ви за позицията Ви. Независимо, какъв пост заема даден човек, не трябва да се чувства недосегаем и ако нарушава закона, трябва да си понесе последствията, независимо какъв е социалния му статус.


27 Ноември 2009 23:25 | Катеринке,
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

В този форум няма нито един постинг, който да е написан от д-р Гнутова. В това е сигурен всеки, който поне малко я познава. Няма да ти слезе на нивото да спори с теб.
А иначе те съветвам да се замислиш доста над въпросите на бай мите - и ако можеш да си отговориш. Това ще ти даде възможност да си формулираш елементарните правила на психохигиената и да се предпазиш от по-сериозни отклонения. И шефско място никога няма да ти предложат не защото не можеш да лазиш и да ближеш (в което се съмнявам, защото тезитне ти показват че си ги правила тия неща без да те огрее), а защото не ставаш за ръководна работа. Прекалено мнителна и несправелива си. И мразиш хората. Във форума де. . . . Иначе няма да се учудя ако очи в чи сервилничиш. Лека нощ, миличка!


27 Ноември 2009 23:45 | Катерина
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Болен мозък, иди се лекувай. А за протежето ти мисля., че не е най-добрата в професията, а пък и след тази статия си имам мнение , за нея като човек. Мъчите се да отклоните вниманието от същинския проблем, т.е. е ли е извършила злоупотреби, въпросната Гнутова? Нямате малко срам, след това, в което е уличена тази жена, да обиждате хората и да търсите проблема в другите , а не във вас самите. Грозно и пошло е поведението ви, но нападението е най-добрата защита и се придържате към него. Много съжалявам, г-не , но пълзенето е приоритет на протежето ти , както и клетвите. Прилича ми такова поведение на махленска клюкарка. Айде не ми се влиза в полемика, с хора, които ги разследва икономическа полиция. А може би, има защо?


27 Ноември 2009 23:51 | Катерина
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Да г-не, мразя несправедливите, лъжците и и раболепни хора, като теб. Да не би Гнутова, да ти е жена, или любовница, та така яростно я защитаваш?


27 Ноември 2009 23:57 | Катерина
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

И защо, от 100 и повече лекари в този град, точно нея разследват. И моето семейство има фирма, но Икономическа полиция не ни разследва, нито пък някога, сме били разследвани. Всеки човек с 5 грама мозък, занае, че честните и почтени хора, не ги мъкнат по полиция, прокуратура и т.н. Пък вие си помислете хубаво от кои сте.


28 Ноември 2009 09:23 | Катеринке,
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Погледни се в огледалото. Харесваш ли се?


28 Ноември 2009 09:29 | Айва
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Катерина = млад сталинист.


28 Ноември 2009 09:35 | Катерина
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Да харесвам се, като се погледвн в огледалото. И няма, как това да не е така, при мерки 90/60/90. А на теб, каква ти е първата асоциация, за човек, който го разследват, органите на реда? На мен, мошеник, далавераджия. Нищо лично към спомената особа във статията.


28 Ноември 2009 10:12 | Катеринке,
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Познавам доста хора, които са разследвани от икономическа полиция. И се е оказвало, че са били оклеветени. Знам и за случая Ваньо Александров, ако помниш, който е лежал в затвора със смъртна присъда и след това доживотен затвор - защото е убил жена си. Само тъща му е казала на делото"АКО той е виновен, искам тежко наказание. . . " Накрая хванаха истинския убиец. Но животецът му беше разбит. Така че по-кротко. И АЗ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ЩОМ ИМАШ ЧАСТНА ФИРМА, ЗНАЧИ СИ НАСТОЯЩА ИЛИ БИВША МУТРА, ПОЛУЧИЛА ОТНЯКЪДЕ КУФАРЧЕ С ПАРИ И ЕКСПЛОАТИРАЩА БЕДНИТЕ, НЕЩАСТНИ, РАБОТЛИВИ ХОРИЦА И КАТО ВСИЧКИ МАСТНИ ФИРМАДЖИИ УКРИВАШ ДОХОДИ В ДАНЪЧНИТЕ СИ ДЕКЛАРАЦИИ. Хубаво ли ти е? А що се отнася до мерките ти 90/60/90 - пожелавам ти да си ги имаш цял живот. Няма лошо.Но ти липсват други мерки и задръжки - моралните. С тая душа дето я носиш (всъщност, мисля, че само демонстрираш лошотия, иначе май си добро момиче) външната ти привлекателност може много бързо да породи отвращение.


28 Ноември 2009 10:25 | Катерина
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Извинявай, но ми е под достойнството да разговарям с хора, които са нарушили закона по някакъв начин, както и с техните протежета. . Ако си изчисти името, по някакъв начин, ще има шанс. А за случайте, като Ваньо Александров, те са много малко, така че не вярвам тук да се касае, за съдебна грешка. А ако аз бях нарушила законите, ще ме разследваше полиция, прокуратура и т.н. Няма как да ме засегнеш, не аз попадам попадам под ударите на Закона, драги, а някои други хора. А ти ако имаш малко достойнство и чест, ще си напишеш името, няма да пишеш от 100 ника. Никакъв морал, никакви ценности, а отгоре на всичко си и нагъл. Да не сте роднини, с героинята от статията?


28 Ноември 2009 10:37 | Катеринке,
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

СЪДЪТ ОЩЕ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ! НО ТИ СЕ ПРОИЗНЕСЕ, защото познаваш фактите и документите :) Браво на теб! Добре, че не е време разделно, до сега да се беше разпоредила да разстрелят и докторката и мен. Да не би да сме ти класови врагове? Ей така, мило момиче, са ставали нещата след девети септември. Ухаеш на пресен комунист. Много си млада, за да бъдеш толкова лоша и несправедлива. НЕДЕЙ! ГРЕХОТА Е!


28 Ноември 2009 11:59 | Катеринка
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Мястото на хора, извършили злоупотреби с пари, в особено големи размери е в затвора, ако се докажат обвиненята. Какво, пък и там е за хора. Тъкмо ще преосмислят поведенето си, моралните си ценности, а пък може и за нови далавери да помислят. Говоря по принцип, не визирам конкретен човек.


28 Ноември 2009 14:26 | сестра
Оценка:
161
 (
175
 гласа)

Напълно подкрепям коментарите на Катерина -съвсем точно и грамотно написани ! А защо въпросната докторка я разследват за сума от 33 000 000 е наистина много важен въпрос тъй като не става дума за стотици или за хиляди , а за милиони ??? Как се прави злоупотреба с толкова много пари - от години и по много ... Така че никак не е честно да се защитават подобни далавери , а тези които го правят са просто в играта !!! Искам да попитам Гнутова и "честните" управляващи МБАЛ - защо още намаме заплати като в понеделник е 30-то число на месеца и мислите ли ние с по 250 лв на месец как живеем , като не получаваме като ващите заплати и не правим далавери ? Трупате лихви в банките от нашите честно изработени пари които никога не сте ни ги дали на време ! Е коментарите за вашата честност и отговорност за случващото се в болницата са напълно излишни и всеки който ви защитава е с вашите доходи и е облагодетелствуван и ви лиже засмърдялите задници !Как си лягате вечер спокойно с толкова много грехове!


28 Ноември 2009 16:33 | сестро,
Оценка:
-269
 (
301
 гласа)

Щом като заплатата на начинаещ лекар е 500 лева, то твоята няма нужда да е по-голяма от 250 лева. Ако беше учила шест години+ три години за специалност и ти щеше да държииш големи суми от откраднати пари по банките :). Сега ти казвам в прав текст - заплатата на медицинска сестра вГермания е 2-3000 лева. Но не заедно със завистта. Нали разбираш. . . .


28 Ноември 2009 16:36 | ***
Оценка:
-24
 (
36
 гласа)

Грешка в горния постинг - имах предвид евро, а не лева (2-3000 евро). . . Та като пиша пак, да попитам: колко частни посещения направи тази вечер по махалата и по колко пари вземаш за една поставена инжекция или измерено кръвно? Не те питам имаш ли касов апарат. . . .И не съм данъчен.


28 Ноември 2009 19:36 | до ***
Оценка:
442
 (
452
 гласа)

А ти като си доктор от къде тази злоба у теб ! Не сменяй темата и не ме нападай толкова злобно или така изразяваш яростта си от истината която разкривам и която всички я знаете, но ви е по-удобно да прикривате ! Колкото до касовия апарат си го сложете вие защото аз не съм взела от никъде 1 стотинка но вие чукате пари и за всяко домашно посещение ви се плаща ! Е да повече сте учили но това не ви прави по-интелигентни и човечни щом допускате да се случват всички онези неща за които пиша по-горе и за които вие много добре знаете колко са подли и долни ! Е май е по-добре да бъда бедна но честна от колкото "УЧЕНА" и подла като "ВАША МИЛОСТ" ............


29 Ноември 2009 00:20 | ***
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Бъди си, миличка, бедна и честна, никой няма да ти пречи. Но бедните не винаги са честни, а богатите - не винаги са злобни и мошенници. А като вземеш ти изпитите и станеш лекар (илби като си изучиш детето), тогава можеш да говориш, че това не е признак на интелигентност. Ако въобще съдържанието на последната дума ти е ясно. И между другото, понеже всички доктори са мошенници, мога да ти напомня, че има един в Благоевград, който въобще не взема пари, когато някой отиде в частния му кабинет. Ако занесе направление - добре, ако не занесе - не му го и търси. Знаеш ли кой е? Понеже виждам, че мошенниците ги знаеш. . .


29 Ноември 2009 00:23 | въпрос към сестра
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Само на сестрите ли не дадоха заплатите навреме? Или и на санитарите, шофьорите, другия обслежващ персонал? А на докторите кога ги дадоха? Че така, както ми се струва, че е написано, май има геноцид над сестрите.


29 Ноември 2009 00:28 | въпрос към сестра
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

И кой все пак носи отговронст за живота на болния? ЛЕКАРЯТ! Не правиш ти операциите и не изписваш ти лекарствата, а освен това не си дала хипократова клетва и можеш да разказваш за диагнозите на болните по града. . .без да вземаш една стотинка. Така че тоя, който носи отговорността и който ще опере пешкира ако стане нещо с болния, ще получава и значително по-голямата заплата. Докторът може да работи твоята работа, ама ти неговата - не. Свърши комунизма, при който докторите и теляците от градската баня бяха в един профсъюз, оглавяван от теляка задължително. И ходеха на манифестации заедно. Сега всеки гьол трябва да си знае жабите.: ) :) :)


29 Ноември 2009 10:14 | Катерина
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Защитника на Гнутова, вместо да се заяждаш с хората, като опрделяш нивото им интелигентност, както и да поставяш диагнози, в област, в която нямаш хабер понятие, имам предвид клинична психология, търси добър адвокат, че както става въпрос за злоупотреба в особени голями размери, току виж "треснали" ви някоя присъдар е освен, ако не си платите където трябва. Стига си измествал проблема от болната глава, на здравата. Учудвам се как може да има, толкова нагли хора.


29 Ноември 2009 11:46 | сестра
Оценка:
45
 (
63
 гласа)

Толкова злоба може да бълва само един злобар интригант и жаден за власт психар и вече се сещам кой е - спотайваше се докато напускаха истинските доктори а сега стана шеф с родилни мъки и започна много да разбираш от всичко само че не можеш да си представиш колко си смешен и жалък ! Колкото до децата ми те са изучени и са много повече ХОРА от колкоти ти заедно с измамниците които защитаваш ! А за заплатите никъде не съм споменала че не е платено само на сестрите - прочети внимателно ако от злоба и надменност можеш да видиш по-далеч от шефския ти стол и от джоба си ! За това че съм честна само мога да се гордедея че не останаха такива като мен в тази болница ! А за това кой килко е учил и какъв е цял град знае за баща ти пияницата който още дължи пари по кръчмите. Ето защо е под достойнството ми да се занимавам вече с боклуци и не си струва да ти чета болните мисли по-добре ходи да се прегледаш докато още има по някой лекар из умрялата и съсипана от вас болница - а вас има кой да ви съди


29 Ноември 2009 12:12 | ЛЕКАР
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Защо всички медицински сестри искат да ни бъдат любовници?


29 Ноември 2009 15:12 | до лекар
Оценка:
51
 (
63
 гласа)

Страдаш от комплекси и мания за величие !! Има луди и сред сестрите но всички ги знаем кои са , а вие като сте много свестни защо си лягате с тях и им правите даже деца ?


29 Ноември 2009 16:03 | до лекар
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Счупиха си краката сестрите да тичат след такива, като теб, особено пък ако си с такава масивна осанка, като д-р Гнутова. Смях в залата. И си вярваш, на всичко отгоре.


29 Ноември 2009 17:03 | ЛЕКАР
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИЦИНСКИ СИСТРИ ИСКАТ ДА НИ БЪДАТ ЛЮБОВНИЦИ И ДА ИМАТ ДЕЦА ОТ НАС?


29 Ноември 2009 17:58 | наивен
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Господа,очаквах редакцията на вестника дакоригира безумната сума 33 мил.Милите журналисти,ами подготвяйте се малко преди да изплюете някоя глупост,все пак ви плащат за това.А,колкото за далаверата със слуховите апарати,поне е имало комисионна за изписващия доктор.Но какво да се прави,това е стилът на Държавата!


03 Декември 2009 15:29 | наивен
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ЕЙЙЙЙЙ ТАЗИ КАТЕРИНА И ТУКА ПЛЮЕ ЗМИИ И ГУЩЕРИ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар