Възрастен мъж стана жертва на брутален грабеж в Гоце Делчев, извършителят отива в затвора за дълго

09 декември 2019 11:07   1 коментар   4876 прочита


Четири години ще лежи в затвора Асен Черваров от Пещера, след като през юли месец тази година нападна в гръб 74-годишен мъж в Гоце Делчев.

Днес Окръжен съд Благоевград одобри споразумение между насилникът и прокуратурата, при което обвиняемият се признава за виновен за това, че през юли издебнал стареца през изхода на банка и чрез сила му отнел парите.

Беззащитният човечец бил изтеглил 660лв, за да си плати сметките и нищо неподозиращ тръгнал по централна улица на града, когато Черваров му се нахвърлил в гръб и задигнал портфейла му.

Захвърлил документите, а парите прибрал в себе си и изчезнал. Човекът бързо се окопитил и веднага отишъл в полицията. Подал сигнал и извършителят бил заловен само час по-късно.

Оказа се, че Черваров е с богато съдебно минало, а за извършения от него грабеж законът предвижда от 5 до 15 години затвор.

С признаването на вината си обаче, той получи по-леко наказание и ще лежи само 4 години в затвора при първоначален строг режим.

Г. Георгиев

1 коментар
09 Декември 2019 19:10 | Гавра
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С по 30 кражби ги пускат, а младите ги занимават за 1 цигарка. Да ви сера на държавата и на Бойко на темето мазно. Ще се плъзне право в лъжливата му уста.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар