Внимавайте кого пускате у дома си! 20 дни семейство от Сандански не разбра, че някой обира спестяванията им, оказа се майсторът...

30 ноември 2018 09:08   4 коментара   41692 прочита


Баш майсторът Георги Петров - Улавия е арестуван

Семейство Р. и С. Влахови от Сандански загубиха спестяванията си, след като мъж открадна дебитните им карти. Докато Влахови се усетят крадецът изтеглил над 12 хиляди лева от двете карти. Тегленето е ставало от различни банкомати в Сандански за период от около 20 дни. Едва вчера 64-годишната Влахова открила кражбата от кредитните карти и информирала полицията.

Семейството останало шокирано, като се разбрало, кой всъщност е крадецът. В края на миналия месец започнали ремонт на банята си и наели майстор Георги Петров от Сандански, с прякор Улавия да направи ремонт на банята им.. Докато правел ремонта Петров ежедневно взимал картите на Влахови, теглил пари от различни банкомати и отново връщал картите на мястото им.

Вчера обаче Р. Влахова поискала да изтегли пари, за да плати и на майстора си и за някакви материали и се оказало, че парите липсват. Така се стигнало до "баш майстора".

Интересно е обаче, как банката, към която са били спестяванията не е информирала със съобщения собствениците на картите, че се извършва теглене. В момента банковите институции изпращат съобщения до клиентите си, при всяко теглене от сметката им, но услугата трябва да бъде предварително заявена, твърдят банкери.

П. Костова


Още за: семейство   карти   полиция   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
30 Ноември 2018 10:36 | Хан Аспарух
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ЩО ЗА ДЕБИЛИ!!!
КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА СИ ДЪРЖИ КАРТАТА В КЪЩИ И ТО ЗАЕДНО С ПИН????


30 Ноември 2018 10:50 | Сот
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Може ли връзка с сайта за подробности


30 Ноември 2018 12:05 | хм
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Взел ги е авансово.....


01 Декември 2018 19:09 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Баш майстора
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар