Внимание! В Сандански ни "пробутват" стоки-менте!

19 април 2019 10:14   5 коментара   12786 прочита


Акция по линия на противодействие на разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки без разрешение на правоносителя им, бе проведена вчера на територията на гр.Сандански.

От служители на сектор „ПИП“ при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански са проверени търговски обекти, като в един от тях са намерени и иззети около 151 артикула с марката „ADIDAS“, във втори - около 74 артикула с марките„ADIDAS“ и „SUPREME“, а в трети - около 374 артикула с марката „ADIDAS“. За случаите е уведомена РП-Сандански.

Образувани са досъдебни производства.

В. Василев


Още за: акция   стоки   марки   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
19 Април 2019 14:48 | запознат
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Стоките не са менте! Явно в Сандански има фирми, които произвеждат тези стоки за посочените фирми, но нямат право да ги продават на нашия пазар. От остатъците от материалите явно са произведени повече бройки, които са пуснати за продажба и са хванати от органите на реда. Така че това с "пробутването" е волно съчинение на ограничения писар в този клюкарски сайт! Ако тези проверяващи знаеха как ни мразят и ни гледат с пренебрежение, като втора ръка хора служителите на тези чужди фирми, за които шием на безценица, никога нямаше да проявяват такава стриктност в проверките. Хората от малкия и среден бизнес се чудят от къде да изкарат пари за да поддържат бизнеса си. Иначе по отношение на корупцията на политици и управляващи, на кражбите и всякаквите безчинства от циганите чак толкова не са стриктни!


19 Април 2019 15:06 | до запознат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

много си сигурен да не си един от тия ....


19 Април 2019 18:03 | до горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

И да е от тях, нищо невярно не е написал. Нещата стоят точно така. И стоките не са менте, а ги шият тук, и полицаите се престарават някъде, докато другаде си затварят очите. Но и доста от тях носят точно от тези дрехи и обувки безплатно, дори целите им семейства!


20 Април 2019 22:48 | Пиката
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Божеее кой си купува от главната дрехи не е от тази планета май...


22 Април 2019 10:33 | HAHAH
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Шиели били те в сандански хахаха тва па как ти дойде. Истината е една. Цялата главна без изключение продава турски боклуци и дрехи гаражна употреба на цени в небето. Пример: Вижте едни дънки "Армани или Дискуард. и проверете в официалния сайт на бранда дали ги има. Същото е и с адидас и прочее.. айде със здраве измекяри търгаши 20 години продавате с по 300% надценка. Ама будали народ купуват Харманито бате и обувки DSQRD и събота у какао големец съм хахахах
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар