/ВИДЕО/ След спецакцията на ГКПП Кулата: Тарторът на канала за наркотици Бешко и мулетата му остават в ареста!

06 септември 2019 14:56   22 коментара   83692 прочита


От ареста в Петрич до Окръжен съд Благоевград днес пътуваха Андрей Велков, Сотир Атанасов и Евелин Лазаров, за да им бъде определена мярка за неотклонение. Те бяха вкарани в полицейската клетка след специализирана операция, при която бяха заловени в опит да прекарат през ГКПП Кулата голямо количество хероин.

За днешното заседание тримата пристигнаха оковани в белезници, строго пазени от съдебни охранители. За тартора на групата Андрей Велков се застъпи неговият брат, който се яви с молба да освободят Андрей, защото има 3 деца, за които се грижи. Адвокатът му поиска мярка "домашен арест".

Защитниците на Сотир Атанасов и Евелин Лазаров, използвани за мулетата, пък наблегнаха на факта, че подзащитните им не са подозирали за наличието на наркотик в колата. Лазаров е криминалнопроявен, адвокатът му поиска мярка "парична гаранция" а Атанасов е с чисто съдебно минало, което бе и козът на защитника му, който също поиска по-лека мярка.

Това обаче не трогна съдия Т. Андонова, която реши, че извършеното от тримата престъпление е с висока степен на обществена опасност и им наложи мярка "задържане под стража".

Припомняме, че акцията, за която единствено struma.com съобщи, се проведе завчера съвместно от криминалисти на ОД на МВР-Благоевград и РУ-Петрич. Двамата, използвани за мулета на наркоканала, бяха заловени на граничния пункт, а от колата им бе иззет хероин, добре прикрит в специално пригоден тайник.

След задържането им бяха обискирани и склад и къща в Петрич, където ченгетата откриха и килограм сух канабис. Андрей Велков, по-известен в Петрич с прякора Бешко и сочен за организатор на канала, също бе задържан. 42-годишният Бешко е стар познайник на полицията. Парадоксално е, че той е неуспял студент по право, а има няколко присъди и "богато" съдебно досие. Осъждан е условно за трафик на хора през граница, за отвличане и кражба. Срещу него е имало и няколко производства за притежание и разпространение на марихуана. Изтърпял е и ефективна присъда в затвора за пласиране на кокаин.

Цв. Иванова

 

22 коментара
06 Септември 2019 16:45 | Лони
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тези са горди с себеси бяхте простотията


06 Септември 2019 18:37 | Пепи
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А ангел танев


06 Септември 2019 19:47 | Стойчо силния
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А Божко от Първомай защо липсва в групата? Ааа да- той пее в хора и затова не е на топло/ хладно


06 Септември 2019 20:28 | Тони
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Тези които тровят нашите деца трябваше да ги оставите да ги хванат на Промахон да гният в затвора сега след два дни са на свобода, гадна и долна сган три деца и има ДАНО СТАНАТ НАРКОМАНИ ДА КУПУВАТ ИТ ВИЛИ НУЖНИКО


06 Септември 2019 21:08 | Стойчо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не съм му адвокат но Бешко не разпространява в бг силата му е в трафика там са парите тарикат е


06 Септември 2019 23:01 | Мая
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Дано ГОСПОД дари децата му със здраве и дълголетие! А що се отнася до теб замисли се каква долна сган си щом си позволяваш този грях да кълнеш дечицата.....


06 Септември 2019 23:54 | Майка
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Ако детето ви има проблем с наркотиците най искрено ви съчувствам, но кълнейки моите деца не смятам че проблемът ви ще се реши . Да кълнеш нечие дете .... Думи нямам за вашата лошотия!!! За да стане ясно аз съм МАЙКАТА на тези три Д Е Ц А .... Няма да кълна като вас, но няма и да лъжа МОЛЯ СЕ НА БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ!!!!


07 Септември 2019 07:56 | Вили
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ало я малко срам, нямало да кълне, пък кълне. Всяка майка има срах от тази напаст. Вие много добре сте знаела откъде са парите на мъжа ви или чак сега от вестника сте разбрала. Защо бе не го спряхте??? Защото ви е било добре. Това първия и единствен път му е явно и веднага го хващат? Смешна сте чак цинична. Много ясно, че няма да каже добро за него и семейството му Имал три деца да го пуснат да ги гледа. Като прави това мисли ли за децата си? Или и на вас ви е било хубаво да ядете от тия кълнени пари. Колко стсж има въпросния баща който толкова милее за децата си. Като трови чужди деца Господ гледа и вас и него да гние в затвора. А и най важното ненаказано зло няма..... загрижена майко....


07 Септември 2019 08:01 | До майката
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Как и съчувствате госпожо, като мъжа ви продава на деца. Скрйте се. Утре вашите деца нема ли да се срамуват от този загрижен баща. Пълна измет и дава акъли на хората.


07 Септември 2019 10:37 | Вельо Илиев
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Сега като бия кмета Бръчков на изборите и той почва да разкарва. Незнам дали ще му стиска да мине през границата обаче. Ама той е свикнал. Винаги си има в него където и да пътува.. Все пак трябва да отпуска човека.. Много напрежение от краденето


07 Септември 2019 10:56 | до Майка
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Скъпа майко, не искате да ви кълнат децата... Тези деца вие сте ги хранели от тези кървави пари. Колко майки са разплакали тези наркотици, които твоя съпруг продава, за да живеете вие нашироко. Защо тогава не го спряхте??? Или изкарваше пари и ви беше добре. Сега когато засягат вашите деца негодувате. Дано изгние в затвора, а вашите деца да ги зарибят с наркотици, за да почуствате това, което са изпитвали други майки благодарение на вашия "мил" съпруг.


07 Септември 2019 12:43 | Спешно
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Вие си малтретирате децата психически и физически, после защо взимали наркотици... не е лесно да си тъп.


07 Септември 2019 12:54 | Тони
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

До МАЙКАТА на трите деца:дано и тримата станат наркомани да усетиш болката на засегнатите родители чиито деца трови твоя любим


07 Септември 2019 14:17 | 3456
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Смърт


07 Септември 2019 15:22 | 534
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Много обичате да съдите, само чакате нещо лошо да се случи, и да започнете да плюете и кълнете. Погледнете себе си първо и, който е безгрешен пръв да хвърли камък. На Бешко децата не са били родени още, когато вашите деца вече са били наркомани, а колко е виновен Бешко, толкова сте виновни и вие, защото сте допуснали децата ви да станат наркомани. А и да ви кажа още сигурен съм, че 99 процента от вас ако ви се отдаде шанс, ще се занимавате с разпространение на наркотици, но нямате кураж!!!


07 Септември 2019 20:57 | Ani
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе хара каква вина имат децата цтцт


07 Септември 2019 23:13 | Някой който обича тезидец
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ХОРА СПРЕТЕ СЕ НЯМАТЕ СРАМ ДА ГОВОЕИТЕ ЗА ДЕЦАТА! ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШИЯ ЖИВОТ И СЕМВЙСТВО А НЕ ЧУЖДИТЕ! БЕЗАРАМНИ ХОРА БЕЗ КАПКА МИЛОСТ СВЕСТЕТЕ СЕ! ВАШИТЕ МЪЖЕ НЕ ЗНАМ КАК ИЗХРАНВАТ СЕМЕЙСТВОТО СИ. АМА КАТО Е ДРУГ ДАЙ ДА ПЛЮЕМ ЧЕ СИ НЯМАМЕ ДРУГА РАБОТА! МОЛЯ ВИ НЕ НАМЕСВАЙТЕ ДЕЦАТА! И КЪДЕ Е РЕДАКТОРЪТ ИЗОБЩО КАК ПОЗВОЛЯВА ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ ЗНАМ!


08 Септември 2019 09:40 | 123
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Тези пари щастие не носят!
Как давате хляба на децата си, като знаете от къде е дошъл? Не ви ли засяда залъка в устата?!? Убивате децата, за да храните вашите? Спокойно ли заспивате, докато мъжа ви е донесъл пачката изплакани пари?!? Вие страх нямате ли?!?
Срам?!? Или това е непознато за вас усещане, защото нямате сърца, душа и съвест!!! Виждате ли сте младо дете в ковчег и ридаеща майка до него?!? Представяте ли си гледката само?!? Усещате ли нещо под, лъжичката, ?!? Някакво чувство за вина... или това е непознато?!? Не кълня децата ви, защото те не могат да избират родителите си и не са виновни за техните действия.. Жал ми е за тях, госпожо! ЖАЛ! Те горките ще плащат вашите дългове!!! Един е този, който раздава правосъдие със сила и мощ! Сещате ли се, че няма да ви подмине?!? Горките деца! А сега усещате ли страха на родителите?!? Как се чувствате, а?!? Мисля, че е нагло да коментирате даже...


08 Септември 2019 17:51 | ...
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Abe otvorkovci polovinata kade pishete tuk sam na 10000 procenta che i vie ste takiva ...a do beshko i negovoto semeistvo ...az gi poznavam ..i moga da kaja che decata si gi vuspitava mnogo dobre ...a za vas kakwo da kaja... polejavam vi vsuchki kulneshki troino da vi se vurnat ..


08 Септември 2019 21:09 | Боко
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Перфектно изпълнение на МВР то хванаха на тясно Божко скрабаджията и за да спаси гъза- хоп началника падна. Сега зелена светлина за първомайското ушенце


09 Септември 2019 15:54 | Божидар
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тези, с приказките за децата на Андрей...
ЗАЩО, МАМКА ВИ, НЕ СИ ГЛЕДАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА???
АКО ГИ КОНТРОЛИРАТЕ И ГЛЕДАТЕ КАКТО ТРЯБВА, НЯМА ДА СЕ СЕТЯТ ЗА НАРКОТИЦИТЕ!!!
И... Андрей е по трафика зад граница, а не по продажбите в България!!!


09 Септември 2019 22:00 | Рони
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А браво колега много точно написано- ама институциите спят- всичко е умряло в тази държава- МВР ДАНС Прокуратура Съд КОНПИ и други власт имащи... За живее далаверата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар