Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ –умен ћетодиев - “урчина от село »линденци, задържан при акци€ ДантидрогаУ, остава в ареста


4 октомври 2019 15:23  2 коментара   36624 прочитаќкръжен съд – Ѕлагоевград днес определи м€рка за неотклонение „задържане под стража“ на –умен ћетодиев, с пр€кор “урчина, задържан при акци€ „антидрога“ край село »линденци. “ой бе доведен в съдебна зала с белезници и ескортиран от съдебна охрана.

ѕред съди€ ”зунова застана с двамата си адвокати - ћалешевски и —тоименов, които насто€ваха за по-лека м€рка, докато прокурорът пледираше за най- тежката. —лед като изслуша двете страни, съди€ ”зунова реши, че –умен ћетодиев остава в ареста.

ѕо време на изслушването, стана €сно, че ћетодиев е обвинен за притежание на марихуана и растени€ канабис. “ой е собственик на обект за спортен риболов. »ма 6 деца, най- малкото от които на 10 месеца. —тана €сно още, че подсъдими€т е криминално про€вен и има присъда от ќкръжен съд ѕазарджик за отглеждане и разпространение на наркотици, ко€то изтърп€л преди повече от 5 години. —поред прокуратурата, на база прослед€ване на смс- и и кореспонденци€ от мобилни€ телефон на ћетодиев, същи€т укрива още наркотици, които не са намерени все още.

 акто Struma.com първи ви съобщихме, в мащабната акци€ „јнтидрога“ на жандармери€та в село »линденци, община —трум€ни, бе нанесен сериозен удар върху пазара с канабис в региона. ѕо време на акци€та, при обсада на селото бе щурмуван дома на известни€ пласьор и търговец на дрога 41-годишни€т –умен ћетодиев - “урчина.

¬ хода на претърсването на дома му б€ха намерени и иззети 57, 1 грама сух канабис, електронна везна, по ко€то направени€ полеви наркотест е отчел следи от канабис, 4 телефона. ¬ прилежащ имот, ползван от него, са открити 21 полусухи канабисови растени€, а в близост до къщата чувал с 4, 3 кг сух канабис, 11 растени€ в нива и други растени€ от рода на коноп с тегло около 300 кг.

√. √еоргиев

ќще за: съд  Ѕлагоевград  –умен ћетодиев  акци€ ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

5 октомври 2019 16:28 | Tt
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

÷и€л живот шпионин помио мрьсна турска


7 октомври 2019 11:10 | erem
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

тоа път се наигра. сега ке фане една десетачка
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.