Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ѕалави старчета! Ѕамчо и ћъли, обвинени в изнасилване на 11-годишно момиче в –азлог, се изправиха пред ќкръжен съд Ѕлагоевград


22 октомври 2019 15:50  2 коментара   46501 прочита62-годишни€ Ѕамчо и 78-годишни€ ћъли, обвинени в изнасилването на 11-годишно момиче от –азлог, пристигнаха в ќкръжен съд Ѕлагоевград днес. ƒвамата от фамили€та  арталови б€ха задържани преди 10 дни, след като срещу т€х бе подадена жалба, уличаваща ги в гнусното де€ние.

–айонни€т съд в –азлог има наложи м€рка за неотклонение "задържане под стража" и от тогава двамата са в ареста. ƒнес те се изправиха пред тричленен състав на ќкръжен съд Ѕлагоевград с искане за по-лека м€рка.

ƒвамата пристигнаха оковани с белезници един за друг, а 78-годишни€т ћъли се подпираше на бастун, куцукайки. »зглежда с напредването на възрастта, меракът им не е секнал и намират начин да го задовол€т, прилъгвайки момичето с дребни суми пари.

—рещи от този тип между пострадалата и мъжете не се случва за пръв път. ¬ конкретни€ случай най-веро€тно до полов акт не се е стигнало, но въпреки това съдиите ѕандев, ћаскръчки и “рионджиев решиха, че н€мат основани€ да ги освобод€т и оставиха перверзниците в ареста. –аботата по случа€ продължава, а от прокуратурата събират още доказателства, за да внесат обвинение срещу ћъли и Ѕамчо.

ѕ. ѕенева

ќще за: арест  съд  жалба  де€ние ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

22 октомври 2019 19:58 | касапинов
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

ай стига бе-постановка ще е това на некое ромче гадно...


23 октомври 2019 12:41 | поручик –жевский
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

“и€ дърти набори вдигат ли "самолета"?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.