Видео: Бившият баскетболист, арестуван днес в Благоевград, конвоиран до София, чакат го 5 години затвор за въоръжен грабеж и още толкова за побоя над жената от "Лафка"

02 март 2016 16:30   4 коментара   36680 прочита


Неадекватен, той говореше неразбираемо, вероятно пиян или дрогиран, вижте

Преди малко със засилен полицейски конвой арестуваният днес пред блок 117 в кв. Еленово бивш баскетболист от гоцеделчевските села бе конвоиран за София, откъдето го издирват за въоръжения грабеж на магазин в кв. Драгалевци. Богомил М. бе задържан около 14 часа след като цяла сутрин полицаите в Благоевград го дебнеха.

При ареста му той се държа неадекватно, говореше неразбираемо, вероятно пиян или дрогиран. За въоръжения грабеж в София го очакват до 5 години лишаване от свобода, обаче към тях ще се прибавят и още няколко, тъй като преди 2 месеца същия нападна и наби продавачка в "Лафка" в Благоевград и взе дневния и оборот.

Тогава изпадналата в шок жена даде подробно описание на високия мъж и го нарече страшен като "Кинг конг", благодарение на точното и описание, ченгетата го задържаха, но той сключи споразумение с прокуратурата за условна присъда. До днес тя бе в сила, сега ще стане ефективна. Вижте този престъпник.


Още за: арест   конвой   грабеж   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
02 Март 2016 18:03 | Топ ченге
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тошко полков топ ченге в сандански не се напъвай няма да можеш да накажеш всички твои баджанаци в околията от факта че са много няма да ти стигне службата но не забравяй и ромите . Успех


02 Март 2016 19:11 | До 1
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя тесен специалис е много смел да има игра без да се крие с жената на данчо гуро


02 Март 2016 19:50 | Зъни
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

В санданското мвр куките с рогца на главичките поставени от женичките им е модерно да се правят на плей боичета


03 Март 2016 12:22 | Gerb
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

господин шеф на полицията не се дуй като ПУРЯК ЧЕ СИ ХВАНАЛ НАИ ИАКИА БОС АМИ ХВАНИ ВАЩЕ КАДРИ КЪДЕТО ПРОДАВАТ КОКА ХЕРО И АНФЕТИ А СИ СИЛЕН НА НЯКАКАВ КОКОШКАР ....поредния шеф смешник
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар