В Struma.com! Лъсна мотивът за кървавата разпра в Петрич! Ето кое накара инвалида Васил да грабне кухненския нож и да удря без пощада по жена си Невена .....

24 август 2019 19:53   4 коментара   27398 прочита


Кагвиге им били ежедневни, защото бил болен,тя се страхувала, че той всеки момент ще умре, затова го притискала да и прехвърли апартамента си ...

Мотивът за кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома на Васил Василев и Невена Тегова, е апартамент, който Васил имал в Петрич, Struma.com. Месеци наред, Васил и жената, с която той живеел на семейни начала, се карали за жилището, което Невена искала той да прехвърли на нейно име, това стана ясно след проведените разпити с касапина Васил, наръгал с нож на няколко места в тялото Невена.

Според показанията на ножаря, Невена непрекъснато му повтаряла да прехвърли апартамента на нейно име,m защото е много болен и ще умре. Той обаче знаел, че ако го направи, тя ще го изхвърли като куче на улицата и затова отлагал прехвърлянето.

Днес скандалът избуял с нова сила, от сутринта Невена се заяждала при най-малкия повод и отново споменала апартамента. 54-годишният Васил заявил, че още е рано да умира и няма да го прехвърли, при което Невена се спуснала към него и го нападнала, докато си седял на фотьойла в една от стаите на къщата, това разказва пред разследващите Васил. Започнала да го удря и да го стиска за гушата, крещейки в лицето му, че ще го убие.

Тогава, Васил инстинктивно грабнал ножа от масата в близост и нанесъл три удара в тялото и. Невена паднала и той започнал да вика за помощ. Това е неговата версия за случилото се днес, в Петрич.

Факт е,че Васил Василев е много болен, той е с инсулт и цялата му лява страна е парализирана, придвижвал се с патерици ,движил само дясната си ръка, с която е нанесъл фаталните удари . Съседите му се чудят откъде този човек е извадил тази сила, тъй като едва диша. Бил силно увреден.

Полицията дори не може да го остави в клетката, тъй като здравословното му състояние не позволява той да бъде задържан. Очаква се обаче решението на прокуратурарата. Във всички случаи, Васил Василев ще бъде отговорен за опит за убийство. Преди около час лекарите в Сандански пиключиха с операцията на Невена.

Все още информацията за точните наранявания е оскъдна, но се знае, че състоянието и е много тревожно. Освен раните по тялото има и прободна рана по ръката, вероятно инстинктивно вдигнала я, за да се защити. На разпит в полицията ще бъде призована майка и, която била първата, видяла окървавената стая на Невена и Васил. Очаквайте подробности за състоянието на ранената жена.

П. Петрова

 


Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
24 Август 2019 20:49 | Нася
Оценка:
-12
 (
12
 гласа)

Ужас. Горката Невена


24 Август 2019 23:37 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ЗАЩО ТРИЕТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ.


24 Август 2019 23:38 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

НЕВЕНА СИ Е ТАКАВА, ЦЕЛИЯ ГРАД Я ЗНАЕ


25 Август 2019 06:56 | Азотчо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"заяждала се при най-малкия повод".....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар