В Struma.com! Ето кой "сложи бомбата" в училище "Христо Ботев" в Благоевград, как съседката си "отмъсти", осмокласник и майка му, нарочени за терористи ..

23 януари 2020 13:12   6 коментара   25477 прочита


Голям стрес преживяхме, полицаи осъмнаха на вратата ни с въпроси: Вие ли сложихте бомбата, носил ли е синът ви взривно устройство в училище, разказва Галина, станала жертва на една.....

Полицията в Благоевград тази сутрин бе вдигната на крак след сигнал за поставено взривно устройство в благоевградското 11-то училище "Христо Ботев". Истинска паника предизвика сигналът. Ученици спешно бяха изведени навън, както и деца от съседна детска градина. Екипи на полицията направиха спешна проверка на училището и бомба не бе окрита ,след което започна разследване на случая.

Оказа се, че Детелина З. от Благоевград, живееща в кв. "Еленово" е подателката на сигнала. Жената съобщила, че осмокласник е внесъл бомба в училището. Тя разбрала това от неговата майка Галина, която сама се хвалила, че ще вдигнат училището във въздуха. Незабавно полицаите щурмували въпросното семейство майка и син и буквално ги извадили по пижами. " Останах като гръмната, полицаите дойдоха и ми казаха, че трябва с детето да ги придружим, не разбирах за какво става въпрос, разказва Галина. В полицията жената разбрала, че е терорист и какво е казал съседката и от първия етаж Детелина.

"Написахме обяснения и си тръгнахме. Аз тази жена не я познавам, виждала съм я, че влиза във входа, но дотук, как се е сетила за мен не знам, но разбирам от съседите, че преди 2 дни са я пуснали от психиатрия, но тази жена успя да ни разтрепери и шокира ,все се чудя, такива хора как ги пускат, та тя може да е опасна. Детето ми се уплаши да го водят като престъпник в полицията, страшно е ,наистина, казва пред репортер на Struma. com Галина. Репортерска проверка разкри, че наистина Детелина е психично болна, многократно се е лекувала в психодиспансера в Благоевград и си е измислила информацията за поставена бомба. Въпреки всичко днес Детелина успя да стресира ученици, учители и да създаде работа на местната полиция.

П. Костов


Още за: Благоевград   бомба   училище   Още от: Крими

Принтирай статия
6 коментара
23 Януари 2020 19:13 | Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тая ако я хвана как ще и излекувам психичното разстройство на бързо. Мърша. Цяла детска градина с малки деца ги евакуираха на студа. Заедно с училището. Леле как ше я излекувам набързо


23 Януари 2020 21:02 | Балък
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не е луда щом ги измисля такива ... лошото е, че не носи и отговорност


24 Януари 2020 13:01 | MEN
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А кой командирова В. Величкова в Лондон и като каква?


24 Януари 2020 13:18 | до MEN
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Коя е тая В. Величкова? Да не е цапаревката?


25 Януари 2020 09:02 | MEN
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В. Величкова-Директор


25 Януари 2020 09:17 | до MEN
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сетих се. На римското училище.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар