Тема с продължение в Struma.com! Шокиращо аудио! Докъде стигнаха пипалата на "Октопода Десислава" от с. Господинци, разплакала богаташи от Петрич в крупна финансова афера

22 октомври 2019 16:32   34 коментара   32015 прочита


Ужилените се увеличават! 40-годишната работила в Разлог, петричките села, Пловдив, Благоевград, Велико Тървонов. Умопомрачителни записи ще видят свят съвсем скоро! Аферата е страшна!

Шокиращо аудио разкрива схемата, в която Десислава от село Господинци е успяла да вкара над 10 души, оплитайки ги в мрежите си, за да изкупи задлъжнелите им фирми, с обещания да оправи финансовите из задължения към НАП и други институции.

Аферата показва начинът по който става търговията със задлъжнели фирми, продавани на малоимотни и неграмотни хора. Трети ден работим по разплитането на аферата, в която освен името на 40-годишната Десислава се замесва и името на кандидат съветничката Мария Д.

Днес Struma.com се добра до скандалния запис, в който се чува как Десислава увещава една от жертвите и как ще успее да изчисти фирмата на майка и от задълженията ѝ, и жената, докато е жива ще си "работи спокойно", а старата фирма с дългове ще изчезна. Чува се как ужилената бизнесдама се мъчи да разбере защо е дала 20 000 лева на Десислава, нотариусът, за който тя говори, адвоката и разни други хора, замесени в разговора. Записът е скандален и е доказателство за начина, по който е действала Десислава.

По същия начин с досаждане по телефоните с благи думи тя е успяла да завлече с пари бизнесмен от село Коларово, около 90 000 лева, друга бизнесдама с около 30 000 лева, още неколцина с над 50 000 лева, жена - инвалид от Благоевград пък била излъгана, че ще и продадат имот, за да може да събере пари за лечението си.

Аферата заема застрашителни размери по своята мащабност тъй като се оказва, че Десислава с пълномощно е представлявала кандидата за съветник Мария Д и с това пълномощно е изкупила множество фирми със задължения, срещу услугата попадналите в схемата са превеждали пари по сметката или на кандидатът за съветник или на Десислава. Фирмите са от цялата страна.

Преди дни в Пловдив бяха арестувани двама собственици на дружество, които продавали задлъжнели фирми, в една от техните фирми са открити имената на работници в дружество, управлявано от кандидата за съветник Мария Д. Споменават се грандиозни цифри, всеки от измамените е платил хиляди левове за различни финансови услуги.

Десислава от Господинци се представяла за счетоводител в НАП София, споменавала имена на прокурори, адвокати, с които била в съдружие, говорила за съдии, с които била ежедневно на маса и по вилите им, така, че според нея нямало никакъв проблем да реши всякакви затлачени пред закона ситуации. Вземайки парите от жертвите си Десислава, започва да ги мотае и да не върши работа.

Преди седмица аферата гръмна. Петричани са потресени, оказва се, че дори известна бизнес дама от Петрич и повярвала и я назначила за управител във фирмата си. Дни наред кандидатът за съветник Мария Д. е в паника от случващото се, според ужилените ги карала да подписват запис на заповед, все едно, че са и превели парите като заем, който тя трябва да им върне.

Ужилените разполагат с още по шокиращи записи, скрийншотове, видеа които уличават Десислава в извършваните от нея действия. Спекула с имена на хора и вземане на пари от тяхно име се е вихрила в Петрич.

С главен прокурор се "заигравала" Десислава, обещавайки да смекчи присъдата на осъден затворник. След като започват един по един да я притискат Деси започва да се прави на жертва - мъжът ѝ, полицаи в София, бил болен, майка ѝ била болна, детето ѝ било болно, тя била честна и почтена и отричала да е вземала за себе си пари.

Същата Десислава е била разобличена във Велико Търново, където измамила управител на фирма, че ще стане подизпълнител в обществена поръчка, за придобиване на 27 автомобила, собственост на държавна агенция. За несвършената услуга взела пари, а след като е разкрита, има мярка за неотклонение подписка. Аферата в Петрич започва да се разплита, оказва се, че октоподът е пуснал пипалата си и в Разлог и в София и Пловдив. Очаквайте още по финансовата афера и скандалът, който гърми в Петрич.

П. Костадинов


Още за: схема   фирми   задължения   афера   Още от: Крими

Принтирай статия
34 коментара
22 Октомври 2019 16:56 | Валя
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

И мъжа и е замесен в тази измама! Много пъти е идвал в Петрич с жена му и оная Мара Търнарова! Кой знае още колко хора са омагьосали и са им взели парите! Айде прокуратура-самосезирай се!


22 Октомври 2019 16:58 | Деси
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Даа гледах клип как Търнарова прибира парите от “клиент” за да му изчисти фирмата явно не е жертва душицата а си прибира процент!


22 Октомври 2019 17:22 | Дончо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Търнарова е ученичка и последователка Циканделов!


22 Октомври 2019 17:25 | Джоро
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

Въпросните \"жертви\" хич не са за жалене, защото са искали да минат метър за нещо, за което други плащат скъпо, или за нещо незаконно.


22 Октомври 2019 18:54 | Йовко
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Пуснете и записа на кмета от ГЕРБ Петрич Бръчков, където казва че Бойко Борисов трябва да се смени.


22 Октомври 2019 19:23 | Марето
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Какво искате от мен бе?
Боря се с живота


22 Октомври 2019 20:06 | 666
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз ги отворих на тая схема
Докато има бълъци ще има измама


22 Октомври 2019 20:08 | 666
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тези които са си дали парите да пият по една чаша вода и да са живи и здрави


22 Октомври 2019 20:08 | гто
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Много хитро! Браво на женицата ! Захванала се е да мами измамници.. Аз се чудя тия мошеници с какъв акъл се жалват сега и от какво се жалват?


22 Октомври 2019 20:18 | 666
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Така де
Нали и аз така казвам


22 Октомври 2019 20:22 | МОСТЬО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ЗАПИСИТЕ НА БЯЛ СВЯТ !! и тогава някой ще повярва на струма и на които и да било


22 Октомври 2019 20:40 | Мишо Секирата от Ляски
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

666 написа:Аз ги отворих на тая схема
Докато има бълъци ще има измама

По-скоро теб са те отворили анално, и сега си отворен за всичко, мухлю смотан!


22 Октомври 2019 21:02 | тев
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Защо не пишат имената на бизнесмените? И защо Струма се превръща в съд? Кво пищят? Мазно им е било като им обещават! Измамниците са тия бизнесмени, аз така мисля.


22 Октомври 2019 21:07 | Хисо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Зад гърба на Мария Търнарова стои Петрички следовател. Те са правили многократни срещи. Тя самата е обяснявала на ужилините как той и казвал че ще смачка всеки който я застрашава. И най вероятно и той е имал интереси и някаква изгода от случващото се без да излиза на преден план. А Мрия плашеща с него тя го изважда по скоро на яве. И накрая какво излиза на Ицо Хазарта новата песен ИМАМ ЧОВЕК


22 Октомври 2019 21:10 | Истината
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Истината е такава, престъпна схема без герб в момента няма. В този клип са и измамени и измамници.


22 Октомври 2019 21:23 | коларово
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Защо се правите ха ущипани всички. Мара Търнарка е е стара любов на Бръчката и замалко да му стане жена. Наскоро беше колабирала и медицинското лице бе препоръчало да внимава с предозирането на някои субстанции, които употребява. Какво ли ги е свързвало двамата..... да не би.....


22 Октомври 2019 21:24 | Хари
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Десислава от с. Господинци е уникална. Бивш кадрови войник в поделението в Банско. Идва по Благоевград и на всякъде тръби, че е близка с влиятелни хора от ДПС. По незнайни причини успява да стане близка с бивша секретарка в КАТ Благоевград, която в момента й гледа и детето . Деска успя да оплете в мрежите и сина на бивш началник на КАТ в Гоце Делчев, от който е и детето й. Лъжата я няма за нищо. Парадира с контакти на най високо ниво ...а реално е лъжец от класа. Но до като има балъци, ще има и тарикати. А и да не забравяме, българския съд е най - хуманен... на свобода е пияницата Максим Стависки, австралиеца и много други бандити и в същото време в български затвор лежат трима български полицаи, които не са докоснали човек с криминално минало..


22 Октомври 2019 21:43 | тони
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

мара търнарова има 3 4исто нови апартамента в ПЕТРИ4, ето къде са парите. Проверете


22 Октомври 2019 23:11 | Goceto
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Абе тая не беше ли обещавала едно време на Боци Турчина да му оправя делото и му беше взела 5000лв, а като го осъдиха я съблече на центъра на Благоевград затова, че го прецака?


23 Октомври 2019 06:31 | Стефанов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тая Десислава е мошеничка, това е ясно. Въпроса е другаде - тези бизнесмени явно имат акъл за да направят и ръководят бизнеса си. Именно поради това, те не току-така са се впуснали в тези рискови опирации. Те знаят, че нещата може да се случват по този начин, защото явно са се случвали преди това. Тоест, условията в България - икономически, правови, морални и каквито се сетите позволяват такива шмекерии.


23 Октомври 2019 08:52 | Гербер
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Направихте ги "национални герои". Жените са си лъгали балъците. А, останалият народ, не го ли лъжат законно от позиция навластта.? Освободен убиец, намалена присъда, срам и позор, обещава се светло бъдеще, висок стандартa, заплати, пенсии,???? Къде са??? И докога така ще сме опитни зайчета????... Блазе им на циганите в България, особено сега преди избори... пари, кебапчета, даже и постове им се обещават, нищо, че не знаят правопис. Тъжно. 85794


23 Октомври 2019 09:01 | Гербер
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Точно така, гнилата система дава поле за изява на такова обиграни хора защото никой няма респект, няма страх, имат си пари и свои поддръжници и правосъдието им е най малкия проблем... лесна работа. Та австралиеца е убиец и е на свобода, а тук за некакви си парични измами....


23 Октомври 2019 09:16 | Гербер
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Познавам и читави управленци о на жълтите павета и локално по_места, виждат голата истина, но явно са безсилни. Дано някой още по_горе да задействат промяна на системата като цяло .Иначе, /Бог високо, цар, далеко/ .И накъде отиват децата ни? Бъдещето на България? Щом една дама от село ги върши тези машинации, какво ли е по нагоре.?


23 Октомври 2019 09:35 | Roki
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Всички тарнарци са мошеници не се чудете


23 Октомври 2019 09:52 | хаха
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Един крадец окрал други крадци.. сега трети крадци разследват, хаха...


23 Октомври 2019 10:48 | III-a клас
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Допълненията ....;НотариусЪТ, за който...; на кандидатЪТ... се членуват с непълен член.


23 Октомври 2019 12:15 | Гошо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Майка ти е мошенничка, ти познаваш ли ги всички?


23 Октомври 2019 14:39 | 888
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

да си кажат и другите каде ги пецаках да се дадат паричките


23 Октомври 2019 15:11 | Roki
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Аз не сам виновна взех си колкото ми дадоха купих си няколко апартатента какво искате от мен... и па казвам не аз не сам виновна не аз незнам за какво става вапрос само апартаменти си купих не не аз не сам виновна не не не аз нищо незнам не не не


23 Октомври 2019 16:13 | 888
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не е луд тоя дето яде баницата а тези които я дават
Така че докато има бълъци ще има и тарикати


23 Октомври 2019 18:56 | 1
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не разбирам как може "бизнесмени", които са искали да измамят държавата и хората да са потърпевшите в ситуацията. Тази "бизнес дама" дето щяла да прехвърля фирма на майка и кой знае колко хора е завлекла с такива схеми... според мен са го заслужили.


23 Октомври 2019 18:57 | Опс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мара ки го бара...
Ха ха ха ха


23 Октомври 2019 18:59 | И още
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Повечето пари са взети за европроекти,
Които не са незаконни май.
Хо хо хо


23 Октомври 2019 19:44 | Милица
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Схемата е следната:
Разбира кой къде го боли и тя се явява, като лечител!
Тази същата обещава на такива, като тази жена от записа легално да изчисти задълженията с кредит, който ще изтегли, след като даде процент на банкера!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар