Свидетелите срещу Братя Галеви офейкаха от Дупница

16 юли 2012 10:39   23 коментара   128023 прочита
Братя Галеви
Братя Галеви


Братя Галеви

Фронтът държи само журналистката Лидия Павлова от групата, посочила смело с пръст в съда Галеви като бандити.

Свидетелите по делото срещу братя Галеви офейкаха от Дупница. Повече от месец мина, откакто господарите на Дупница Пламен Галев и Ангел Христов-Геле избягаха от града, а вероятно и от страната. Въпреки това жертвите им се страхуват от дългите им ръце и останалите на свобода техни копои и се юрнаха да търсят ново начало в други краища на България.

Някои станаха столичани, други заминаха на село. Всички са категорични, че авантюрата с показанията на процеса им е съсипала живота. В Дупница остана само журналистката Лидия Павлова от групата, посочила смело с пръст в съда Галеви като бандити, пише в. “Стандарт.”

"Само аз останах да държа фронта, всички други от групата на свидетелите се изнесоха. Къде да отида и как да започна живота отново на друго място? Не мога, затова се справям както мога абсолютно сама, без помощ от никого и от никъде." , казва журналистката Лидия Павлова.

Осакатен за цял живот от биячите на бившите барети Дупница напусна Антонио Якимов. Той също се осмели да свидетелства срещу Галеви на процеса срещу тях за организирана група за рекет и терор. Сега кара такси в Благоевград и си има нов дом там.

Втори живот живее Стоян Терзийски, но вече в София. Бившият шеф на ресторантски комплекс "Браво" в Дупница бе напълно съсипан от офицерските бригади. Галеви първо го фалираха, а после пратиха кучетата си да го потрошат за назидание. Човекът едва оживя.

На село отиде да живее и другото известно лице от сагата с Галеви - Румен Миланов. Таксиметровият бос бе сред най-дейните бунтовници срещу терора на Галеви. Сега нощува в селската си къща в Палатово. Бизнесът му обаче е в Дупница. Има таксиджийска фирма, продава недвижими имоти, върти и автосервиз.
Така и не се завърна в Дупница и задграничната бухалка срещу "господарите". Тежка болест убила Станка Суанепул в ЮАР само преди месец. Емигрантката се смята за една от първите жертви на Галеви.


Още за: Братя Галеви   Още от: Крими

Принтирай статия
23 коментара
16 Юли 2012 12:58 | tt
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Това са бригадите на червената справедлива партия в кавички. Тия на запад най много бензийджий на някоя бензиностанция могат да работят. Червената Партия ги направи бизнесмени, като много други измислени мутри.


16 Юли 2012 13:01 | и
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

И сега се крият като мишки. Но така са комунистите, като имат власт мачкат всичко подред, после като им се вземе властта изпокриват се по дупките като мишоци.


16 Юли 2012 15:08 | Владимиров
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Не сте сама, госпожо Павлова!
Господата Галеви не са само бандити. Те са примитивни същества с мускулна мощ, които с много насилие и жестокост успяха да въдворят мафиотски ред и организация в града, околията, Партията-майка, държавните институции.
Дупница се оформи като град извън пределите на България.
Дупница се доказа като град, инкубатор на престъпност във всичките и форми.
В Дупница насилието се превърна във форма на общуване.
В Дупница рекетът е законен бизнес, а рекетьорите са уважавани бизнесмени.
В Дупница не правят разлика между изнасилване и свободна любов.
В Дупница полицията не спазва закони и държавните разпореждания. Полицейски приоритет е спокойствието на мутроидите, сътворени от братята "богове".
В Дупница прокуратурата вижда трудно, чува само с едното ухо, а писанията и са изпълнени с грешки и безмислия.....
..... Това оставиха на Дупница Братята Галеви и тяхната сган от придворни и послушници. Братята ги няма, но галевизмът процъфтява.
Братята ги


16 Юли 2012 15:11 | Владимиров /продължение/
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

.....няма, но гражданите на Дупница остават. Ще успеем ли да се преборим с последствията от тайфуна "Галев"?


16 Юли 2012 15:50 | Ева
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

Не само жертвите напускат Дупница. Всеки мислещ, които има възможност, бяга. Бягат от мафиотски своеволия и безумия. Бягат от липсата на държавност. Бягат от Кацовата циганизация. Бягат от Яневата всеотдайност. Бягат от столетната загриженост на Партията-Майка.
Бягството от Дупница се оказва единствената разумна грижа за бъдещето.
Милата ми Дупница! Как успяха да те оглозкат така!?


16 Юли 2012 16:01 | 123
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Какво да правят в Дупница?
Да гледат как местните ченгета козируват чинно на Каплата, докато той спира на средата на паркинга пред хотела и слиза люлеещ се от колата си!
Да гледат как циганизираните Кацови окупират парка!
Да гледат как в Дупница все още се стреля, а полицаите наричат куршумите камъни!
Какво да правят в Дупниця?.....


16 Юли 2012 16:03 | дядката
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Ама са си лика прилика, като че една партия ги е инкубирала.....


16 Юли 2012 16:13 | 4444444
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

егати бандитския вестник. Само адресите не сте написали на тези свидетели. Собственика на този вестникх е за затвора, ама преди това.....


16 Юли 2012 16:21 | общинар
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Крайно време е в Дупница да се организира сдружение на пострадалите и недоволните от процесите на галевизация и кацовизация на обществото. Негова единствена цел трябва да бъде възстановяването на града и връщането на гражданите му.


16 Юли 2012 16:26 | Виолета
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Те не са "офейкали"
Те само предпочитат да живеят в среда без мутроиди.


16 Юли 2012 16:58 | 55
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Ако някой е "офейкал", то това са така наричаните Братя Галеви.
Боговете дупнишки си плюха на петите, след като съдът в България ги обяви за престъпници.
Това никой не очудва, защото в крайна сметка те са мъже-мутри.
Време е и техните производни мутроиди да направят същото.


16 Юли 2012 17:18 | Кольо
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

И аз мисля, че дупнишките мутрета трябва да си организират щафетно бягане.
Какво ли чакат? Защо не се втурват по братята?


16 Юли 2012 21:49 | 123
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Не е Румен, а ПЛАМЕН МИЛАНОВ..... Струма, Струма
всичко при вас е фалшивооооо


16 Юли 2012 21:58 | до 123
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Статията е препечатена от в. Стандарт.


16 Юли 2012 23:20 | Хахаха
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Браво! Направете откриването им от Галевите по-лесно, направо и адресите да им бяхте написали!


16 Юли 2012 23:53 | Егаси ексик беее
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Всичко е наред гледам, само онова "съшество" Дум Спирката - "великият" ми липсва под статията..., та същият да Ви каже истината :-) Може да е зает с някои устни процедури. Може да си е намерил ново върховно божество и сега да показва смукателни умения на квадрат :-) Но сигурен съм, след моето писание скоро ще довтаса (иде нощ, а той е нощна смяна, понякога и денонощна, ех тежък живот)... ще покаже колко е богат, велик, над всички и... разбира се ще Ви каже че всички сте смахнати и как може да нареждате така толкова порядъчни хора... :-) А той, борецът против далаверите на ГЕРБ, на бял кон ще дойде да поведе опълчението срещу властта. Същински Кума Лис (з) ко :-) Наздраве :-) . Думи, не реви много, приятна партия шах :-))))


17 Юли 2012 04:37 | човек
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Галеви избягаха, благодарение на БОРИСОВ, а не въпреки него! Учудвам се каква амнезия имат, някои хора! Не си ли спомняте честите гостувания и приятелските взаимоотношения, между галеви и главния секретар Борисов, преди десетина години? Забравихте ли убийствата на Гипсо и на Гяволето? Какви хора работят в полицията без капчица морал? Чудя им се как се прибират в къщи при семействата си и заспиват спокойно. Галеви и Борисов са от едно кутило, господа! За първи път ли го научавате? СРАМ! И понеже винаги казвам, че е необходимо човек да чете книжки. Това не е нещо ново за нашия град! Подобни душмани, мръсници сдушили се с измислената власт и преди е имало! Преди девети, тотюневите складове са охранявани от чети на ВМРО, продали душите си на фашистите и капиталистите. Убивали са, пребивали са, тъпчели са хората за щяло и нещяло, деребействували са върху дупничани..... Е, ''ЛОШИТЕ"" партизани и комунистите УБИВАТ ПЪРВО ТЯХ, без съд и присъда, когато идват и взимат властта! ЧЕТЕТЕ!


17 Юли 2012 04:44 | човек
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

А, лошите ''комунисти'' и партизани, построиха града, който стигаше през деня 100 000-ди човека. Имаше десетки заводи, комбинати, десетки училища, гимназии, поделения, че дори и УЧИТЕЛСКИ ИНСТИТУТ. Имаше ред и законност. Хората строиха къщи, ходеха на почивки и благоденствуваха. Имаше и таман ДЕСЕТ градци автобусни линии и още толкова междуградски. НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ, ЧЕ СТЕ ПРЕЦАКАНИ? АМА, ЧЕСТНО ОТГОВОРЕТЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС! До кога, че си траете? УМИРАТЕ!


17 Юли 2012 10:27 | Тонка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Е, Мутрогалеви вече ги няма.
Каква ще бъде съдбата на Дупнишкия инкубатор за мутри? Нови мутри ли ще отглеждаме или просто ще го разрушим.


17 Юли 2012 13:58 | einstеin
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

истината е че дупничани изпитват т. н. стокхолмски синдром - влюбват се в тиранина си и сега са раздразнени и изоставени и затова сега са гневни по форумите--я си спомнете недалечното минало точно вие


18 Юли 2012 08:41 | дупничанин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Организирасте се, дупнишки мутроиди и последващите божествените братя.


18 Юли 2012 08:56 | дупничанин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Организирайте се, дупнишки мутроиди и последвайте божествените братя.


18 Юли 2012 09:38 | ПОЗНАТ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Лиде, стига вече си занимавала читателите с твойта особа! Стига вече си писала под други имена. По добре си потърси други като Галевите, за да си отново в центъра... иначе друго не можеш освен да играеш тази роля на жертва, а колоко хора те припознават като реркетьор, т. е. както братята..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар