Съпруг на съдийка и брат му обвинени за бой с бухалки

29 октомври 2009 00:16   5 коментара   19992 прочита

След седем месеца събиране на доказателства вчера в Районен съд - Сандански бе вкаран обвинителен акт срещу Илия Иванов Тричков, съпруг на магистрата в Районен съд - Благоевград Габриела Тричкова, и неговият брат Цветан Тричков. Районна прокуратура - Сандански е повдигнала обвинение срещу двамата братя Илия и Цветан Тричкови за побой над санданчанина Андон Малчев, който вследствие на удари от бухалка е получил лека телесна повреда. Братята Тричкови, чийто баща Иван Тричков е председател на Областен кооперативен съюз - Благоевград, са освободени от наказателна отговорност. Грози ги само административно наказание - глоба в размер от 500 до 5000 лв.
Както "Струма" писа, Илия и Цветан Тричкови на 17.03.2009 г. бяха задържани на ГКПП - Кулата на връщане от Гърция за България, след като се саморазправяли с А. Малчев на първокласен път Е-79 в района на Кресна заради лека катастрофа.


Още за: И. Тричков   обвинение   побой   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
29 Октомври 2009 03:36 | георги
Оценка:
13
 (
53
 гласа)

Не е лошо,направо е необходимо на госпожата съдия да бъде вписано в служебната ихарактеристика ,какво отношение и какви действия тя е направила като пряк свидетел.Каква е нейната позиция и не е ли и тя един от у4астващите в саморазправата.Въпроса е пове4е от морален,може ли да работи пове4е като съдия ,ако се докаже дори да е отправяла само заплахи.След сагата КРАСЪО С ЛАНЦИТЕ доверието в съдебната система е на кота НУЛА.Размислете хубаво г-н Председател на РС БЛАГОЕВГРАД,какво трябва да бъде вашето адекватно решение след произнасяне на присъда от РС Сандански.Какво ще бъде Вашето административно решение при доказана или недоказана вина по предстоящото дело,на под4инената Ви съдийка.


29 Октомври 2009 11:13 | ХХХ
Оценка:
4
 (
40
 гласа)

НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР. ФАМИЛИЯТА ТРИЧКОВИ НЕ ВИ ЛИ ГОВОРИ ЗА БИВША. ЗА СЕГАШНА НЕДОСЕГАЕМА НОМЕНКЛАТУРА.


29 Октомври 2009 14:41 | Мирчо Люнгов
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Искат уволнениe за корумпиран доцент в ЮЗУ “Н. Рилски”
Лидерът на ССД и преподавател в ЮЗУ измъкна хилядарки от студенти, остави ги без дипломи и попадна в ръцете на Икономическа полиция
Дисциплинарни наказания за преподавателите . д-р Петър Дошков поиска факултетният съвет на Филологическия факултет в ЮЗУ “Н. Рилски“, пише местен вестник. Петър Дошков в продължение на години е събирал таксите за дистанционно обучение на студенти от цялата страна за преквалификация на учители, но “забравял“ да внася парите по сметката на университета. Така се оказало, че студенти пред завършване на практика се водят още в I курс по документи в ЮЗУ “Н. Рилски“ или изобщо не са били записани. В жалби до декана доц. Антони Стоилов и до ректора проф. Иван Мирчев студенти от Бургас и Плевен сигнализирали за измамите и настояли за незабавна намеса.
В края на 2006 г. педагози от Плевен положили приемен изпит за дистанционно обучение за преквалификация “Учител “, след като д-р Петър Дошков им предложил


30 Октомври 2009 07:46 | Потаен
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Не очхаквайте правилно решение от Димитьр Узунов


30 Октомври 2009 07:48 | Потаен
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Не очаквайте правилно решение от Димитьр Узунов
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар