Съден за изнасиване на студентки в Благоевград, арестуван във Великобритания за блудство

05 август 2023 12:26   6 коментара   17703 прочита


Известният роден изнасилвач Мариян Грудев бе закопчан във Великобритания при опит за блудство. 

У нас бившият барман вече има присъди за подобни деяния. През 2014 г. той бе осъден на изнасилване и блудство с две студентки в Благоевград. Докато бившата му приятелка Гюдлфие го съди за сексуален акт, извършен против волята й, пред Темида се ожали друга жена на име Веска, която била нападната посред нощ на излизане от дискотека. 

Мариян е родом от Ямбол, но след като е бил осъден за престъпленията си в Благоевград, явно е решил да пробва си късмета извън пределите на родината. Преди дни обаче той е арестуван за опит за отвличане и блудство в английския град Уорингтън. По тъмна доба Грудев причакал жертвата на улицата и я завлачил със себе си в храстите. 19-годишното момиче обаче успяло да избяга и потърсило помощ от минаващ наблизо таксиметров шофьор, който я откарал до полицейско управление. 

 

На следващата сутрин силите на реда разпространили снимки на насилника от камерите за видеонаблюдение и предприели издирване. Усилията им дали резултат и 37-годишният Мариан бил арестуван по сигнал на будни граждани,пише Телеграф. 

Мариан Грудев е изправен пред съда в Честър във вторник, но отказал да признае вината си и затова ще се яви пред магистратите от Ливърпул в присъствието на преводач. До тогава родният насилник остава зад решетките. Той е обвинен в опит за изнасилване. 
 


Още за: арест   мъж   изнасилване   Още от: Крими

Принтирай статия
6 коментара
05 Август 2023 17:32 | Николай Арнаудов
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Не ви ли е срам да пишете съчинения и непроверени новини. Познавам човека. Задържан е заради сбиване там в момента. А с предишните дела онези момичета искаха да изкарат само пари.


05 Август 2023 20:15 | ДПС
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ДПС издига Лютви Хаджиалиш за кмет на Якоруда. Новият кмет обеща да се раздели със старите кметове, съветници, секретари и счетоводителката Сабиха Пиронкьова. Те закопаха Якоруда и общината. Нов екип от кадърни, неопетнени и честни лица ще изведат Якоруда от блатото в което старите управници я вкараха.


05 Август 2023 22:52 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Давайте снимки на тия комплексари с болен" мозък"!


05 Август 2023 23:10 | ДО НИКОЛАЙ АРНАУДОВ
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Теб не те ли е срам да лъжеш????? МАРИЯН Е ИЗНАСИЛВАЧ!!!! И какво като го познаваш? Това, че теб не те е изнасилил не означава, че не е такъв! Този изрод е задържан ЗА ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ, а не за СБИВАНЕ както ти се опитваш да ИЗЛЪЖЕШ. Тъпо смешно същество. Срам ме е че има такъва БЪЛГАРИ, дето защитават ИЗНАСИЛВАЧИ! Полицията в Уорингтън много скоро ще му плати сметките. Копелето е ИЗНАСИЛВАЧ, ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!


06 Август 2023 00:19 | Струма
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Мога ли да кажа имената на полицаите които още работят в мвр Благоевград и прикрива случаите му


06 Август 2023 11:06 | време е
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Да
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар