Среща зад решетките! "Министрите на любовта", арестувани в благоевградския хотел "Ринг", влизат в затвора за 6 години, а там ги очаква гуруто им Марто Дебелия

11 септември 2019 10:34   2 коментара   46638 прочита


Всяка от жриците заработвала около 500 лева на ден.

Общо шест години затвор за сводниците от Кочериново и Дупница Пламен Методиев и Калоян Георгиев които през април тази година бяха арестувани за склоняване към проституция на жени. Акцията се проведе през април тази година в благоевградския хотел "Ринг", където "министрите на любовта" бяха задържани. При проверка на адреси в Благоевград се оказа, че сред проститутките, които "менажирали" има и непълнолетни момичета.

Девойките били малтретирани и заставяни да упражняват древната професия. Тогава прокуратурата обяви, че Пламен М. е мотивирал и настанил в жилища в Благоевград няколко млади жени /сред които и непълнолетни/, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Също така обвиняемият Пламен. М. транспортирал с таксиметрови автомобили момичетата до различни хотели в Благоевград за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Като негов съучастник беше привлечен и Калоян Г., роден в гр. Бобов дол, но живеещ в Дупница. Двамата мъже често нанасяли побой и заплашвали настанените в стаи под наем жени. Обвиняемият Калоян Г. е баща на едно от пострадалите момичета- М. Г.

Вчера, двамата признаха вината си и сключиха споразумение с прокуратурата. Пламен Методиев бе осъден на две години затвор и глоба от 30 000 лв., а Калоян Георгиев на 4 години затвор, той е обвинен за престъпление при условията на опасен рецидив.

С. Стоянов


Още за: среща   арест   Пламен Методиев   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
12 Септември 2019 00:09 | Мите
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Марто дебелия... Мога да кажа че е хубаво момче


12 Септември 2019 07:08 | Аспарух
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Незнам Марти, как се е забъркал с тая каша
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар