Спешно разследване! Млад мъж от с. Старчево: Полицай от управлението в Петрич ме преби жестоко в нощен клуб/ обновена/

25 септември 2023 09:21   5 коментара   43337 прочита


Полицай от управлението в Петрич преби млад мъж от Старчево, който бил на дискотека в местен клуб. По случая пострадалият е депозирал жалби до инспектората на МВР и директора на ОД на МВР с искане за спешно разследване на действията на криминалиста Иван Я, нанесъл му серия от удари и ритници, според показанията на пострадалия.

Младият мъж е с множество травми, констатирани от съдебен лекар. Сигналът за побоя е подаден на телефон 112, откъдето са информирали полицията.

По данни на жалбоподателя, колеги на полицая не са му обърнали внимание в нощта на побоя. Ето какво разказа пред репортер на struma.com битият Антон. Беще около 2.30 часа, аз бях в Авалон. На масата дойде полицаят Иван и ме удари с бокс през лицето, от него окото ми е синьо. От болката паднах на земята ,дойдоха още хора от компанията му и започнаха с шутове да ме ритат .

После не помня нищо, лекарят от съдебна медицина ми каза ,че не само съм бит ,а съм пребит ... Целият съм в синини, всичко ме боли. Полицаят Иван беше в компания с Христо В., новият приятел на бившата ми жена и техен приятел Захари,, предполагам че заради бившата  идват нещата. В полицията в Петрич не ми обърнаха внимание, затова подавам жалба в Благоевград. Те буквално щяха да ме убият, разказа Антон, който си извадил медицинско свидетелство и  ще съди нападателите. 

По случая в управлението в Петрич е образувана проверка. Нароченият за побойник полицай отрича да е удрял Антон, напротив спуснал се да предотврати боя, в който е пострадало още едно лице, което е със счупени зъби. Той също е подал жалба в полицията.  

П. Петров 


Още за: бой   Петрич   мъж   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
25 Септември 2023 09:37 | А
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Явно си си бил за бой


25 Септември 2023 09:37 | благоевград-b
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Баща ми казваше-он знае защо го бият


25 Септември 2023 09:44 | Бойко
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Като дигаш ного главата така става


25 Септември 2023 09:50 | Nnm
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ти да видиш много страшни тия ченгета по Петрич, брей ами сега


25 Септември 2023 10:10 | Boss
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Policai boklyci No mladejite oshte po golemi