Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

—пециализирана полицейска акци€ в Ѕлагоевградско! «адържаха наркотици и акцизни стоки! »ма и арести!


12 юли 2019 11:12  2 коментара   15512 прочита—пециализирана полицейска акци€ се проведе вчера в ѕиринско. јкци€та бе по лини€ на противодействие на отглеждането и разпространението на наркотични вещества, както и контрабандата, съхранението и незаконното разпространение на акцизни стоки. ѕо време на акци€та са задържани две лица за 24 часа.

¬чера на об€д служители на –” – √оце ƒелчев спират за проверка 20-годишен младеж от √оце ƒелчев, който за€в€ва, че в дома си съхран€ва наркотично вещество. ѕри извършената проверка е открита суха зелена тревиста маса с тегло 0, 6 г, реагирала на канабис. Ћицето е задържано за срок до 24 ч.

ѕри друга проверка - в местността Ѕлатото, землище на с. √ега, в обезлесен участък на ƒържавен горски фонд, са открити общо 314 бро€ зелени тревисти растени€ с общо тегло 298 кг, реагирали положително на марихуана. —лед вземане на представителни проби, растени€та са унищожени по надлежни€ ред. ѕо случа€ е образувано досъдебно производство.

ѕри оглед на дворно м€сто на къща, намираща се в гр. Ѕлагоевград, собственост на 31-годишен мъж, в пластмасови съдове и метален контейнер, са открити около 23 л жълто-каф€ва течност с мирис на дизелово гориво. —обственикът на къщата е задържан със заповед за арест за срок до 24 часа.

¬ечерта е извършена проверка и на лек автомобил „‘олксваген √олф“, движещ се по път€ с. ƒъбница – с. ƒолно ƒр€ново, управл€ван от 19-годишен младеж от с. Ѕорино. ѕод задната седалка на автомобила са открити три полиетиленови торби със ситно нар€зан тютюн с тегло 3 кг. —луча€т е докладван на дежурен прокурор.

√. √еоргиев

ќще за: акци€  ѕиринско  вещества ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

14 юли 2019 17:37 | Tctctc
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

≈ то€ с нафтата е най-големи€ престъпник


14 юли 2019 17:39 | Tctctc
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

23литра
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.