Софийският апелативен съд остави дупнишката лихварка В. Фролошка в ареста

31 юли 2010 00:10   7 коментара   12229 прочита
В. Фролошка
В. Фролошка


В. Фролошка

Софийският апелативен съд остави лихварката Валентина Фролошка от село Червен брег, община Дупница, в ареста. Съдът не уважи молбата на адвоката на Фролошка да отмени мярката “задържане под стража”, наложена й от Кюстендилския окръжен съд, и да бъде пусната под парична гаранция или домашен арест.

Както “Струма”писа , преди повече от месец Валентина Фролошка беше задържана, след като полицаи разкриха, че се занимава с лихварство. Оттогава това е третото искане на адвокатите й тя да бъде пусната под парична гаранция или домашен арест.

Тогава при обиска в дома на Валентина Фролошка в Червен брег дупнишки полицаи иззеха множество домакински електроуреди, около 20 мобилни телефона, десетки кредитни и дебитни карти, златни накити и други. Бяха открити и 16 тетрадки с имена на хора, на които тя е давала пари срещу 50 до 100 процента лихва.


Още за: В. Фролошка   мярка   арест   Още от: Крими

Принтирай статия
7 коментара
31 Юли 2010 01:31 | Лихвар
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Нема лошо но защо нея, като му требат на некой пари да иде да си земе от банката ама там не дават! Фащтат кокошкарите а що напаравия с Галевци, сите са навънка а току им се канея, накривия им капите.


31 Юли 2010 02:35 | До лихваря
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Едри, дребни, всички са престъпници... Щом няма лиценз, значи е нарушила закона.. Алчността и, е пословична.... никога тая мърла не е вършила нещо в рамките на закона....и няма един ден трудов стаж... Винаги е била арогантна, надменна и считаща че нея закон не я лови...А за жестокостта и легенди се носят... ще ти свали и ризата от гърба ако може...и го е правила.. Затова мястото и е там.... в затвора, не трябва да има милост...


01 Август 2010 22:32 | буба
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А МИШО ЗАЩО НЕ ГО ПРОВЕРАТ
ТОЯ ЛИХВАР САМО ПИЩИ ЧЕ НЯМА ПУКНАТ ЛЕВ
С ИЗТОЧЕНИТЕ ПАРИ ОТ АМЕРИКАНСКИ БАНКИ
А РАЗДАВА ПО ТЕТРАДКИ ЛИХВАРСИ ПАРИ
СТРОИ В ЦЕНТЪРА НА ДУПНИЦА ,КУПУВА ИМОТИ
И СЕ ПРАВИ НА ТУРБО ТАРИКАТ. Е СЕГА СЕ СПОТАЙВА ЗАРАДИ ОБСТАНОВКАТА НО МНОГО ИМА ЗА ПРОВЕРЯВАНЕ В МИХАЛЧО,НИЩО ЧЕ ЖЕНА МУ Е ПОЛИЦАЙКА И НЕЯ ПРЕЦАКВА - ВСЕ ЖЕНИ НЕ МУ СТИГНАХА , ДАЖЕ АПАРТАМЕНТЧЕ СИ КУПИ В КОСТО БАРСЕЛО - ДЕТ Е МОЛА В СЛ БРЯГ НЕКА МУ Е ЛОШО НА ЛИХВАРА И СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ - ХАЙДЕ ДОКАЗДАЙТЕ СЕГА ДЕЛОВОДИТЕЛИ - ИМАТЕ ИНФО И ТО ТОЧНО!


02 Август 2010 18:56 | ToTo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

,михаил-крато какав турбо тарикат... смешник е...


03 Август 2010 08:47 | ббб
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе тоя Мишо - "дупето" нямаше ли дела за изнасилване и то няколко????!?!?


03 Август 2010 15:17 | ЖАН-ВАЛЖАН
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Михаил какво Дупе не виждаш ли це е като тухла и е страхлив ниама да ти казвам познавам го оште от Америка, едни Перни4ани мо биаха взели мерника ниакой го беше испиал там а ониа не си поплиуват......
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар