/Снимки/ От първо лице! Репортер на Struma.com в центъра на жесток бой в Лондон! Огромна чернокожа жена преби и души 4-има младежи пред супермаркет, само защото я погледнали "странно"....

20 декември 2017 09:01   5 коментара   25501 прочита


Жесток побой потресе клиенти и минувачи пред супермаркет Sainsbury’s на Barkingside, в Лондон, точно преди празниците. В центъра на боя се оказа репортерът ни Вени Иванова. Ето какво разказва тя от мястото:

И у нас съм виждала агресия, но това, което се разигра пред очите ми в Лондон, е буквално страшно и жестоко. Огромна чернокожа жена, едра и висока около 2 метра, придружена от двете й малолетни дъщери, връхлетя върху група тийнейджъри – 2 момчета и 2 момичета с обвинения, че едно от момчетата е бутнало едно от момичетата й сред тълпата в супермаркета и че го гледали „странно”. Всичко се разигра за броени минути. Чуха се писъци, клиентите замръзнаха на място.

Намеси се охраната пред магазина, едно от момичетата започна да се моли да не го докосва, но това не спря жената, която го подгони навън и започна да го налага пред магазина. Намеси се второто момиче и момчетата, но това още повече озвери Голямата жена. Тя приклещи двете момичета и започна да ги души, докато крещи в лицата им грозни и обидни думи. С краката си риташе по всеки, който се доближи до нея..

След няколко неуспешни опита на трима служители от супермаркета да я спрат, накрая с изключителни усилия, положени от мъжете, побойничката бе озаптена за малко и вкарана в склада на магазина, където трябваше да изчака полиция.

На място пристигнаха две патрулки, а полицейските служители разпитваха пострадалите тийнейджъри. Момичетата плачеха без да могат да си поемат въздух от преживелия шок, те само повтаряха през сълзи: „Спря ни въздухът, душеше ни, мислехме, че умираме. Нищо не сме направили, за да провокираме подобна агресия, плачейки разказваха момичетата.

„Не съм виждала такова нещо, връхлетя върху тях, никой не можеше да я спре, биеше ги, душеше ги, а те я молеха да спре. Повали ги на земята, охранителят се опита да направи нещо, но дори той не се оказа толкова силен колкото нея”, споделя потресена Вени.

Полицейските служители влязоха в магазина, където останаха, за да разпитват агресивната жена. Това, което ми направи впечатление, че и тук хората гледаха безучастно случващото се пред очите им. Беше пълно с клиенти, но освен охранителите никой не помогна на изпадналите в беда млади хора. Мислех си, колко бездушни сме станали, колко агресивни и зли. И то в навечерието на най-светлите празници в годината.. Светът май полудява.......

Вени Иванова


Още за: побой   супермаркет   Лондон   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
20 Декември 2017 12:21 | нуша
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

е в баркинг не очакваите нещо много по различно ....нито в кроидън тотнъм хакни и още и още.... лондон не е лондон който е представян по ТВ..... а е дом на милони мюсулмани и чернокожи незачитащи права закони и т. н..... shithole дето му викат нелондончаните


20 Декември 2017 14:56 | Браво!
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Избихте рибата с тая "новина".
А пък снимката на двуметровата е направо стресираща.


21 Декември 2017 00:54 | Петър
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Друг път тия Момчета и Момичета
Да не гледат така на Хората подигравателно. така и в България
Го има но рядко


21 Декември 2017 19:42 | До нуша
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ти Маи не правиш разлика между Баркинг и Баркингсайд


21 Декември 2017 20:14 | До нуша
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Виж хубаво дали си в Лондон или на Луната отишла, че и двете започват със Л, да не стане и то като Баркинг и Баркингсайд.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар