След снощния арест край Сандански! Позната схема! Автодилърът Й. Куричков от с. Катунци, арестуван с фалшиви номера и направил опит за бягство, ревна "Полицаите ме набиха"

23 март 2018 12:30   10 коментара   33677 прочита


Популярният в Санданско автодилър, който от години се занимава с продажба на автомобили Йордан Куричков от село Катунци, вчера за пореден път бе заловен да шофира автомобил с фалшиви регистрационни табели. Той бил спрян от полицейски патрул за проверка срещу заведение Хепи, край Сандански, и се оказало, че номерата на шофирания Фолксваген са фалшиви и не принадлежат на управлявания Фолкваген..

Полицаите го помолили да излезе извън автомобила, но той направил опит за избяга. Задържан е, наложило се ченгетата да го повалят на земята, за да му сложат белезници. Акцията се проведе снощи, пред очите на свидетели, пътуващи по главния път Е 79. Това не е първото подобно прегрешение на Куричков, миналата година той бе глобен от съда за употреба на фалшиви табели и хората в района добре го познават..

Изненадващо днес автотърговецът заплаши полицейските служители, че е бил бит в клетката и ще ги спука от съд. Тръгнал да си вади медицинско свидетелство, че имал охлузни рани по ръцете и тялото, които според него, са причинени от нанесения му побой. Пуснал жалба, уличавайки полицаи в причинени му болки и страдания.

Припомняме, че наскоро и в Благоевград имаше подобен случай. Известен местен криминалнопроявен обвини двама полицаи от второ управление на МВР в Благоевград, те го вкараха в съда за набедяване, след като прокуратурата установи, че побой не е имало. Ще проследим и жабата на Куричков, по която със сигурност ще има щателна проверка.

Петя Петрова

10 коментара
23 Март 2018 15:37 | Карло
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Номерата не са от тая кола тва нагло джудже редовно ги прави тия номера като върти номера по колите но сега явно си е намерил майстора и на всичкото отгоре лъже и продава дефектни коли на хората така че му е малко


23 Март 2018 16:05 | Гт
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Сигурно си има човек в санданската полиция за да ги прави врътките тоя


23 Март 2018 17:29 | Справедлив
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Законите трябва да се спазват !!!
Който е престъпил закона трябва да си носи отговорността !
Закона трябва да е равен за ВСИЧКИ, не може вчерашен селяк да се прави на гангстер !
Не защитавам полицаите, и те не са китка за мирисане но все пак трябва да имаме респект към тях. Нямат право да бият, но предполагам в какво състояние ги е довел тоя дребен играч ! Нагъл тип е г-н Коричков.


23 Март 2018 18:12 | Пит бул
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе, защо ни занимавате с глупости. Това е работата на полицията, а именно да контролира и санкционира нарушителите. Къде е информацията, която е ценна за вашите читатели. Вместо да ни информирате за това, какво се случва и какви са инвестициите в община Сандански ни занимавате с пиар акции на полицията... Е за това не четем вестник "Струма".


23 Март 2018 19:33 | Рали
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Аз мисля че е редно всеки един от нас нарушил закона да си носи законовата отговорност за нарушението, но нека не си затваряме очите за отношението на някои служители на реда, често си позволяват неправомерно да използват насилие, Ноо за съжаление виновен полицай или доктор никога няма! Нека и двете страни да си понесат отговорнистите а не само едната!!! Но за съжаление това е невъзможно !!


23 Март 2018 19:35 | Йордан
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Репортерите на струма писхат само глупости :) нито сам бил задарйан нито номерата са били фалсхижи, номерта бяьа изтелки за което си нося отгжроност!!! нито някоио ме биллл ;) еда дума няма истина от наспианото!!!! горе!!!!*Кирилизиран коментар


23 Март 2018 21:36 | Koli ot Italia
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тоя наглец купува коли от Италия през сайта SUBITU. It за по 500 евро и ги продава на балъците


23 Март 2018 23:37 | Do hu
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Вземи си го ако да ти го доведа ама кажи кога ти е рожд ден и адреса


24 Март 2018 21:24 | Диди
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Пффф... как не ви е срам да си запълване вестника с фалшива информация, задоволяваща клюките на местните? Как веднъж не написахте нещо вярно Бе?! Като публикувате нещо, гледайте поне малко от малко да е достоверна. Ставате смешни и по този начин не си вдигате рейтинга, можете да бъдете Сигурни!!! Познавам Дани от много години и смело мога да кажа, че е прекрасен човек! Всичко сам си е постигнал в живота и всичко, което има е с честен труд и пот на челото!!! Много хора му завиждат и за съжаление винаги ще има такива хора! За българина е типичен израза \"Аз няма да съм добре, ама другия трябва да е по-др от мен\" и това важи с пълна сила! Едно голямо \"Браво\" на Дани, защото много малко хора, постигат всичко в живота си сами, без ничия помощ!!! А на тези, който го плюят и обиждат... гледайте СВОЯ живота, защото никой не се интересува от ВАШИЯ!!!


25 Март 2018 14:37 | До защитаващия Дани
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе смешник, тук не говорим кой какво е постигнал и с колко труд го е постигнато!
След като искаш да правиш бизнес трябва да си плащаш на даржавата, а не да хитрува с тънки номера за да мине метър да не се набута с 30 лв. СМЕШНИК!
За това ще си носи отговорността!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар