След екшън за честта на фамилията! БГ Роналдо - благоевградчанинът Даниел Златков се отърва от съд за боя пред "Елизиум"! Защитил съпругата си Агнес след неприлични предложения

18 септември 2019 16:24   4 коментара   24490 прочита


Златков и жалващият се след побоя Оливър се споразумяха, стиснаха си ръцете и си простиха

Районен съд Благоевград прекрати наказателното производство срещу футболиста от "Вихрен" Сандански, благоевградчанинът Даниел Златков за боя пред дискотека "Елизиум" (сега Level), което беше образувано след тъжба на Оливър Златков по обвинение за лека телесна повреда.

Поради постигане на споразумение между страните, районният съдия Владимир Пензов прекрати наказателното производство срещу Златков, по-известен като българския Роналдо.
Припомняме, че в началото на март миналата година пред благоевградската дискотека "Еизиум" се разигра истински екшън. Оливър Златков бил фен на Даниел,който в този момент се състезавал като ММА боец и искал да се качи на ринга с него.

Съпругата на ММА боеца Агнес обаче заявила, че Оливър не е в неговата категория и не може да мери сили с него.Т огава Оливър започнал да я обижда и да отправя сексуални намеци към семейството, което провокирало ММА боеца и той налетял на бой, воден от желанието да защити честта на съпругата си Сбили се, но били разтървани от охраната на клуба. Оливър Златков депозира жалба в полицията и се стигна до съд. Двойникът на Роналдо, Д .Златков, бе обвинен в нанасяне на средна телесна повреда.

В последствие явно жалбоподателят и нападателят са се сдобрили и простили. O пределението на Районен съд Благоевград подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжен съд – Благоевград.

П. Пенева


Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
18 Септември 2019 16:43 | Лони
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Искамусе да е роналдо


18 Септември 2019 16:47 | Зрител
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Много точен първи коментар :)
Струма, напишете даже, че Роналдо иска да е БГ Роналдо.
Даже в Торино вече на Роналдо му казват “Микревецо”
Хахаха


18 Септември 2019 16:49 | Йордан
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А португалския Дани Златков какво каза по въпроса


18 Септември 2019 18:29 | ЕС
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

2 000 лв в Еленово и дело няма... така се прави като си боец - един шамар два бона
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар